PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 407 tys. ocen
8,7 10 1 406585
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Hej. Jestem fanka Gry o tron. Chcialabym sobie kupic ten serial na plytach, by ciagle do niego wracac i do dobrej jakosci, tylko nie wiem co lepsze. Do wielu filmow BR sie nie nadaje. Tutaj niby kolorowo to by sie przydal ale boje sie, ze bedzie wszystkiego za duzo i moze DVD byloby lepsze? Jak sadzicie, jakie macie z tym doswiadczenie?

Marcia9

Podpowie ktos?

ocenił(a) serial na 8
Marcia9

Polecam gorąco DVD. Cena w granicach 100-150 zł, a jakość bardzo dobra.

niwrok_2015

A moge wiedziec na jakim tv ogladales?as? Czy owa jakosc bedzie tez dobra na 55-60 calowym tv?

ocenił(a) serial na 8
Marcia9

42 cale. Na większym nie wiem.

niwrok_2015

Wlasnie dlateg sie obawiam. Mam prawie same DVD i nietore nie daja rady. No nic, dzieki za odpowiedz.

ocenił(a) serial na 8
Marcia9

Ja mam całość na płytach głównie, żeby można było oglądać wszystkie sceny z moimi ulubionymi postaciami. Najlepsze jest tworzenie kompilacji: Petyr all scenes, Tywin all scenes, Tyrion all scenes :-)

niwrok_2015

A ja kupuje by miec jakosc i wrocic wtedy gdy mi sie chce. Poza tym ogladam, place. Logiczne :)

Marcia9

I do dzis nie kupilam bo nie mam czasu przetestowac. Jak jestem w Polsce to czasu nie ma na szukanie wypozyczalni, ktre oferuja GoT w formacie takim i takim. Moze Wy wiecej cos powiecie?