PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 410 tys. ocen
8,7 10 1 409713
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

1.Mam tak własną szaloną teorie o Białych wędrowcach a np. jeżeli oni przed czymś uciekają . Bo jakoś mi ta teoria o na 100% złych Białych wędrowcach nie pasuje tym bardziej w Pieśni lodu i ognia .
2.Czy myślicie że Biali wędrowcy mają coś w wspólnego z "Wielkim Innym " ,bo mi się wydaje że to by było zbyt oczywiste. 3 3 3.Dzieci Lasu czy nie uważacie że mają one jakiś swój własny mroczny cel , mi jakoś nie pasuje żeby dzieci lasu były takie dobre zwłaszcza po tym jak je ludzie(Andalowie) wytępili .Więc te które przetrwały myślę że chcą się zemścić .Sam Bran się dziwi w TzS że one nie nienawidzą ludzi .

Marciom

"1.Mam tak własną szaloną teorie o Białych wędrowcach a np. jeżeli oni przed czymś uciekają . Bo jakoś mi ta teoria o na 100% złych Białych wędrowcach nie pasuje tym bardziej w Pieśni lodu i ognia . "
Wiesz, chcialo mi sie smiac xP

"2.Czy myślicie że Biali wędrowcy mają coś w wspólnego z "Wielkim Innym " ,bo mi się wydaje że to by było zbyt oczywiste."
To - raczej - ma byc oczywiste ; ]

"3.Dzieci Lasu czy nie uważacie że mają one jakiś swój własny mroczny cel , mi jakoś nie pasuje żeby dzieci lasu były takie dobre zwłaszcza po tym jak je ludzie(Andalowie) wytępili .Więc te które przetrwały myślę że chcą się zemścić .Sam Bran się dziwi w TzS że one nie nienawidzą ludzi ."
A to juz nie moze byc dobrych skrzatow w tym low-fantasy? xd

Marciom

Dzieci lasu takie do końca dobre nie były, na początku walczyli z pierwszymi ludźmi o przetrwanie, więc tak od razu nie pogodziły się ze swoim końcem, a poza tym stworzyły białego wędrowca oczywiście nie po to by czynił dobro. Ich smutek wypływa chyba z bezsilności, bo zrobiły co mogły ale i tak czeka ich koniec. Nie sądze, że Biali wędrowcy przed czymś uciekają. Chyba raczej dowodzący nimi Nocny Król idzie po coś.