PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 409 tys. ocen
8,7 10 1 409478
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Podrzucam film, w którym pokazuje kilka drobnych błędów, które moim zdaniem wypłynęły na tempo akcji w bitwie o Winterfell. Oczywiście jest ich więcej, ale nie chciałem się , aż tak znęcać ;)

y o u t u b e . c o m / wa t c h ? v = X b 2 4f c T F 6 M c

patricoss_filmweb

Fajnie to wyszło- co tylko dowodzi że takie skomplikowane i objętościowo duże, problematyczne projekty robi się w kompetentnych zespołach z rożnymi specjalistami, a nie w dwóch gości myślących że pozjadali wszystkie rozumy.

ocenił(a) serial na 8
willet

Dzięki :) Tak sobie myślę, gdyby zebrać dotychczasowe sugestie fanów, dotyczące zarówno warstwy technicznej jaki i fabularnej bitwy o Winterfell, mogłoby powstać coś na prawdę epickiego :P , a tak wyszło przeciętnie. Widać włożony ogrom pracy, tego nie można zaprzeczyć. Niestety scenariuszowo zaliczyli klapę. Ciekawe jak Martin skomentował ten epizod :)

patricoss_filmweb

Tak- komentarz Martina i uzasadnienie scenarzystów co do ich wizji e03. To bym z chęcią oglądnął.

ocenił(a) serial na 8
patricoss_filmweb

ale była to chyba najdłuższa bitwa w historii telewizji a może i kina , 80 minut trwała, ja sie zastanawiałm przed bitwa jesli przez 80 minut będzie tylko bitwa i nic nie beda mowic bedzie nudno i wcale nie było tak nudno jak mi sie wydawało przed odcinkiem, ludzie piszecie jak byscie nie wiedzieli ,ze dostaniecie 80 minut prawie bez dialogów bitwy pokazanej z róznej perspektywy w róznych miejscach, ja myslałam seryjnie ,ze bedzie gorzej ,
ja sobie nie przypominam innej sekwencji bitewnej trwajacej całe 80 minut, tu trzeba przyznac ,ze zrobili rzeczywiscie cos czego wczesniej nie było