Straciłem cały szacunnek do tej białej bladzi,jestem po 6 odcinku i dała sobie zabić smoka i przerobić na nieumarłego : D Zamiast 3 smoków ma 2 i jeszcze super groźnego przeciwnika : D Kobiety nie nadają się do niczego.
PS:A ta scena na tym lodzie,jedna z głupszych w historii kina,dlaczego nie zasypali ich strzałami? xD Dlaczego król gonu nie rzucał w nich włócznią jak w tego smoka,tylko sobie wszyscy grzecznie stali i czekali? xD Kabaret.
"PS:A ta scena na tym lodzie,jedna z głupszych w historii kina,dlaczego nie zasypali ich strzałami? xD Dlaczego król gonu nie rzucał w nich włócznią jak w tego smoka,tylko sobie wszyscy grzecznie stali i czekali? xD Kabaret."
OK, załóżmy, że Biali Wędrowcy robią tak jak piszesz, zasypują ich strzałami. Czyli w efekcie giną Daenerys, Jon, Jorah, Ogar, Tormund i Beric. Giną prawie wszystkie pozytywne postacie. Czy takie zakończenie by Cię zadowalało?
Po co miałaby walczyć, jeśli oni by już nie żyli? Wiadomo, jest jebnięta, ale bez przesady.
Zauważ że włóczni przy sobie miał kilka. Pewnie by nie starczyło nawet na zabicie wszystkich członków "wesołej wyprawy" o smokach i Dance nie wspominając. Człowiekowi zresztą łatwiej zrobić unik niż lecącemu smokowi więc nie wszystkie rzuty byłyby celne.
Strać szacunek do twórców serialu, nie do fikcyjnej postaci, bo to oni napisali ten scenariusz. Według mnie powinni ze wstydu popełnić rytualne sudoku, ale mainstreamowa widownia była zachwycona, więc po co się starać.
Nie trafiłeś. Odpowiedziałem "dō itashimashite" na Twoje "arigato senpai". Nie wiem co japońskie "nie ma sprawy" ma wspólnego z Kimem...
Nice try, Kim. Pewnie myślałeś, że nikt nie zrozumie tego shimo-shimo-shitu.
Patrz, jednak da się popełnić sudoku: http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/939/630/ace.png