Czy Brienna jest dziewicą? Strasznie mnie to ciekawi. I czy w książce jest naprawde opisana jako taka odrażająca?
Nie lubię to zbyt mocne słowo: po prostu powiewa mi, kto gdzie jak w którym klubie i kiedy xD A od święta <np. Mistrzostwa Świata czy Europy> lubię pooglądać np. Portugalię czy Hiszpanię jak mam czas.. do Polskiej reprezentacji straciłem szacunek już jakieś 6 lat temu i z góry zakładam, że CO NAJWYŻEJ zremisują, a jest coraz gorzej <ponoć ostatnio spadli też w rankingu FIFA, lulz>>.
Aha, i nie miałem zamiaru pisać o piłce, wybacz, to nie mój temat <ale ogólnie nakreśliłem swoją sytuację z tym sportem - a tutaj proszę, takich ewenementów jak ja jest więcej xD> xP
Ja za sportem jakoś w ogóle nie przepadam (ostatnio zainteresowała mnie piłka ręczna (oglądanie, żeby nie było) no ale wiadomo ;p) Jak na ironię to zawsze obracam się w towarzystwie typowych sportowców, jakoś się dogadujemy...
Super, że nie jestem sam w tej materii! ;D
Ja za oglądaniem sportów w ogóle nie przepadam, a jak już coś zobaczę, to urywki z któryś wiadomości. Kiedyś lubiłem pograć w pingla, to było coś xP Natomiast kulturystyka to mój ulubiony sport, polecam tak w ogóle: można zadbać i o zdrowie, i o ciało : )
Super, że też nie jestem sam w tej materii! xD
O Matko, jakbym słyszał mojego kumpla (jeśli chodzi o kulturystykę) ;D używa dokładnie takich samych słów hahaha
Ja również nie oglądam, ale ostatnio znajomy namówił mnie na seans piłki ręcznej i jakoś samo wyszło...
Może chodzący na siłkę tak mają xP
Ale to wiesz, jak seans ze znajomym/ymi to jednak to coś innego - tego nie liczymy, ja tego nie liczyłem, myślę, że tutaj się rozumiemy, że chodzi o towarzystwo, a oglądanie jakiegoś tam sportu to tylko jakieś tło <np. do pośmiania etc.> xP
Swoją drogą, zadziwiające jest to, że z pytania głównego: CZY BRIENNE BYŁA DZIEWICĄ? zeszliśmy na temat sportu WTF ;D
Ponoć najlepsze dyskusje rozpoczynają się i trwają w offtopach.. ponoć xd <chyba sts/fune to nakreśliły, ale nie jestem pewien>
Coś w tym jest, w innym temacie dyskusja z przywidywań co do czwartego sezonu przerodziła się w zawiłą kontemplację na temat tajemnic ludzkiego umysłu ;D
Tamten temat to już w ogóle ma chyba ze 3 różne offtopy: tajemnice ludzkiego umysłu, tajemnice ludzkiej seksualności i tajemnice o facetach i dzerlatkach ogólnie. Masakra xD
Ciekawe jak się czuje autor takiego tematu ;D
Gość się męczy i zakłada swój temat a tu wpada taka banda i zaczyna o d#pie Maryni ;D
Nie skądże znam wiele dziewczyn, które lubią ten sport i są w miarę normalne ;D
Każdy z nas (ludzi) jest na swój sposób trochę nienormalny ;D
Ale mam nadzieję, że Cię nie uraziłem ;))
Nienormalny, szalony, dziwny (jak ja to często słyszę ;p), zakręcony... dla mnie bez znaczenia, ważne, że sens zachowany ;D