PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 409 tys. ocen
8,7 10 1 409478
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Chaos is a ladder - teoria

użytkownik usunięty

Na YouTube można znaleźć fanowskie teorie odnośnie roli jaką jeszcze odegra LF. Mówią one że Baelish po spotkaniu z Branem zrozumiał że jest w śmiertelnym niebezpieczeństwie i przy pomocy ludzi bez twarzy sfingował swoją śmierć żeby w najmniej oczekiwanym momencie wrócić na ekran. Jak myślicie czy ma to sens i jaki w takim razie byłby plan Petyra na zdobycie tronu.

Wiem że ludzie chwalą się przeczytaniem wycieków scenariuszy i po tym co było w dwóch pierwszych odcinkach są one w 100% zgodne z wydarzeniami na ekranie (przeczytałem dzisiaj rano wycieki opisujące s8e1 i s8e2) więc nie chcę żeby ktoś tutaj chamsko spojlerował, chciałbym tylko poznać wasze zdanie na ten temat i zweryfikować to za miesiąc jak już będzie po finale.

watch?v=cFoCt1PxPCs

ocenił(a) serial na 10

Teoria jest bezsensowna, ludzi bez twarzy nie obchodzą gierki możnych :]

ocenił(a) serial na 10

też myślę że to bez sensu. co to za wycieki?

użytkownik usunięty
inkawa

Wszystko jest na forum np tutaj jest spojler ze scenariuszem pierwszego odcinka więc reszta pewnie jest równie wiarygodna ale ich nie czytałem https://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848/discussion/No+i+%28pono%C4% 87%29+wyciek%C5%82+scenariusz+pierwszego+odcinka%2C+czyli+jako+rzecze+Frikidocto r,3076794

Chciałem tylko zaznaczyć żeby osoba która która czytała spojlery nie wypowiadała się tutaj na temat powyższej teorii bo może popsuć wszystkim oglądanie serialu

ocenił(a) serial na 10

Frikidoctor jest chyba pewniakiem jeżeli chodzi o spoilery, ale nie widziałam żeby opisał inne odcinki, tylko 1.

Jak rzeczywiście gdzieś coś jest i ktoś ma to podlinkujcie.