Na YouTube można znaleźć fanowskie teorie odnośnie roli jaką jeszcze odegra LF. Mówią one że Baelish po spotkaniu z Branem zrozumiał że jest w śmiertelnym niebezpieczeństwie i przy pomocy ludzi bez twarzy sfingował swoją śmierć żeby w najmniej oczekiwanym momencie wrócić na ekran. Jak myślicie czy ma to sens i jaki w takim razie byłby plan Petyra na zdobycie tronu.
Wiem że ludzie chwalą się przeczytaniem wycieków scenariuszy i po tym co było w dwóch pierwszych odcinkach są one w 100% zgodne z wydarzeniami na ekranie (przeczytałem dzisiaj rano wycieki opisujące s8e1 i s8e2) więc nie chcę żeby ktoś tutaj chamsko spojlerował, chciałbym tylko poznać wasze zdanie na ten temat i zweryfikować to za miesiąc jak już będzie po finale.
watch?v=cFoCt1PxPCs
Wszystko jest na forum np tutaj jest spojler ze scenariuszem pierwszego odcinka więc reszta pewnie jest równie wiarygodna ale ich nie czytałem https://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848/discussion/No+i+%28pono%C4% 87%29+wyciek%C5%82+scenariusz+pierwszego+odcinka%2C+czyli+jako+rzecze+Frikidocto r,3076794
Chciałem tylko zaznaczyć żeby osoba która która czytała spojlery nie wypowiadała się tutaj na temat powyższej teorii bo może popsuć wszystkim oglądanie serialu