PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 412 tys. ocen
8,7 10 1 412017
8,0 71 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Śmiało piszcie, nie boję się akurat tego spoileru, nie wytrzymam jak się tego nie dowiem. :D Jakie są ogólnie losy tej dziewczyny?

ocenił(a) serial na 10
davidstar

SPOILER
Balon Greyjoy spada z mostu i się zabija. O schedę po nim walczą jego bracia, Victarion i Euron Wronie Oko. Yara dowiaduje się o śmierci ojca i też bierze udział w Wiecu ale przegrywa, królem żelaznych wysp zostaje Wronie Oko. Yara zostaje zmuszona poślubić tłustego starca Erica Ironmakera więc ucieka z Pyke. Wraca do Deepwood Motte, twierdzę na Północy, którą zajęła. Tam uprawia seks ze swoim chłopcem od pieszczot, Qarlem. Pokonują ich wojska Stannisa i Yara zostaje jego jeńcem. Tymczasem Theon ucieka od Ramsaya razem z Jayne Poole, którą poślubił Ramsay jako fałszywą Aryę. Theon trafia do obozu Stannisa i tam spotyka siostrę. Stannis każe go ściąć. KONIEC - reszta w 6 tomie który jeszcze nie wyszedł :)

użytkownik usunięty
tamerlan_2

chyba spalić

ocenił(a) serial na 10

Nie mogę znaleźć tego rozdziału Theona,ale z tego co pamiętam Asha namówiła Stannisa by osobiście ściął Theona pod drzewem serca, kiedy nie uda ło jej się wybłagać łaski dla brata.

davidstar

W książce są takie, jak opisał Ci Tamerian, nie ma tam natomiast takiej sytuacji jak w serialu, gdzie Asha wyrusza Theonowi na pomoc, więc tak naprawdę nie wiemy jakim rozwiązaniem zaskoczą nas twórcy serialu.

ocenił(a) serial na 10
umyjszpinak

W serialu też powinna wrócić na Wiec dowiedziawszy się o śmierci ojca. Myślę że ta wyprawa do Dreadfort była tzw "farmazonem" na koniec sezonu, żeby wzbudzić ciekawość widzów, którzy oczekują nowej ekspedycji dzielnej córki krakena. Myślę że jak Balon kipnie Asha wróci. W serialu może to zmotywować tak że jeśli wygra wyśle większą ekspedycję po Theona więc musi wrócić na "wybory" i powalczyć o władzę.

ocenił(a) serial na 10
tamerlan_2

Swoją drogą, jak ona chce zaatakować Dreadfort z 50 ludźmi?

ocenił(a) serial na 8
potas13

Pewnie tak samo jak Theon zdobył Winterfell z 20 ludzi. Noc, drabiny, haki. Element zaskoczenia. Ninja time.