wiem że khaleesi to troche dziwne imie ale to najlepsza postać,tron jej się należy bardziej niż temu głupkowi Stannisowi czy bękartowi królobójcy
ona przynajmniej dba o własny lud i nie jest krwiożercza
moje top 3 serialu
1.khaleesi
2.tyrjon
3.dżon
Khal - to tytuł męskiego władcy Dothraków a Khaleesi to żona Khana jak Król i Królowa. Przecież jej imię to Daenerys Thargarien.
po drugie nie wiem do jakiego momentu czytałeś/łaś. Nie będę spoilerowała, ale w ,,Tańcu ze Smokami" jej decyzje (imię : Daenerys Targaryen nie khalessi) są co najmniej bezsensowne
Ty chyba nie oglądałaś ze zrozumieniem skoro tak uważasz. Kto niby jest lepszym kandydatem do tronu? Stannisa nie lubie odkad zabil Robba.
Nie twierdzę, że Stannis byłby lepszym królem, ale Dany bądź co bądź jest jeszcze dzieckiem. Stosuje ślepą sprawiedliwość przez którą może stracić życie. Popieram to, że jest na razie najlepszy kandydatem do tronu, chociaż w Tańcu ze Smokami nie zanosi się na to żeby jeszcze kiedykolwiek zdobyła Siedem Królestw
Ps. Też nie lubię Stannisa
wtf?wiem że wrzucał pijawki do ognia,a ostateczne pchnięcie zadał ktoś z Freyów...więc jakim cudem Stannis?
To był Bolton. Czy wy w ogóle wiecie co oglądacie ? Chyba nie, więc skoro nie znacie postaci, nie orientujecie się w akcji, to po co jeszcze to oglądacie ?? To nie serial dla ludzi z rozumem 5 latka
Stannis to ten zły lord z północy który ma bękarta a Bolton to kuzyn króla Roberta,ogar trochę
Obejrzyj ten odcinek jeszcze raz. To Roose Bolton zabił Robba. Oczywiście tylko w serialu.
Właśnie dlatego jej nie lubię, bo jest krwiożercza http://images5.fanpop.com/image/photos/30100000/Daenerys-Drogo-A-Golden-Crown-1- 06-daenerys-and-drogo-30116960-1280-720.jpg
Ona jest strasznie nadęta i wydaje jej się, że cały świat powinien lizać jej buty. Powinna skończyć jak jej brat. A królem powinien zostać Stannis Baratheon tylko dlatego, że tron mu się prawowicie należy chociaż nie lubię skubańca.
Wiem, że trollujesz "Khalessi to imię" "Frey'owie nie brały w tym udziału" "Stannis go zabił, nie Bolton". Jednakowoż wciąż lubię Dankę, nieważne jak bardzo mainstreamowe to jest. A niektórzy mówią, że jest najgłubszą postacią w GoT. Wstyd tak zabierać ten tytuł Joffowi -_- Pójdę o krok dalej i powiem, że lubię Catelyn, a nie lubię Littlefingera. Varys to dla mnie lepszy spiskowiec.