PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407852
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Era psycholi

ocenił(a) serial na 9

Czy ktoś wreszcie utnie łeb Boltonowi i Cersei?

ocenił(a) serial na 6
anka16

Ramsayowi nikt bo przecież ma 20 dobrych ludzi.

ocenił(a) serial na 8
eleanora

xDDDD

ocenił(a) serial na 10
anka16

Nie martw się, Ramsay umrze w 9 odcinku.

anka16

Obstawiam, że Ramsay'a czeka śmierć w 9 lub 10 odcinku s6.

matiiii

Zakrztusi sie kielbaska

użytkownik usunięty
anka16

Się zdziwicie jak w 10 odcinku Ramsay pokarze Sansie nabite na mury Winterfell głowy Jona,Brennie i reszty kompani(scena będzie wyglądać tak jak ta z Joffem w 2 sezonie co jej Neda pokazywał)

ocenił(a) serial na 7

Był wyciek informacji na temat bitwy, jakiś typek mi to na forum podesłał z jakiegoś zagranicznego forum, ponoć info od typa się sprawdza i Ramsey ginie podczas bitwy ;)

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

wiem widziałem

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Ja tam z wycieków słyszałem że SmallJon przejmie inicjatywę. Od początku jest przeciw Boltonom ( nie mylić że trzyma ze Starkami ).

ocenił(a) serial na 7
PatrykZG

Ja czytałem że ten dziki z rudą brodą go zabije ale ok....

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Nie to że bym nie chciał. Plotki to plotki, dopóki nie zobaczymy to się nie przekonamy :)

ocenił(a) serial na 9
WTTW_FILM

Nareszcie. Nie mogę już na tego psychola patrzeć i jest mi naprawdę wszystko jedno, czy spadnie ze schodów, czy zginie w bitwie. Chociaż osobiście wolałabym, aby ktoś obdarł gnoja ze skóry :P

ocenił(a) serial na 9

Nawet tak nie żartuj.

ocenił(a) serial na 9
anka16

Tylko nie Cersei ! :D poza Melisandre to chyba jedyna "negatywna" kobieca postać

ocenił(a) serial na 6
anka16

podejrzewam ze Arya zabije Cersei. Nie bez powodu tak trenuje. Zabije albo Cersei albo inną ważną postać

ocenił(a) serial na 8
Lunasol

Góra przegra próbę walki i Tommen skażę swoją matkę na śmierć ,potwierdzone info

Reegrez

Góra jest teraz praktycznie niezniszczalny. Poza tym, czekam aż zmiażdży łeb Wróblowi i przede wszystkim tej starej wariatce - sepcie.

ocenił(a) serial na 10
slawmm

A CO WRÓBEL TAKIEGO ZŁEGO ZROBIŁ ?

TyrionLanister

Denerwuje mnie swoim fanatyzmem. Poza tym, irytuje mnie fakt, że ma tak małą armię, a wszyscy obchodzą się z nim jak z jajkiem. A jeszcze bardziej od niego irytuje mnie ta stara, wredna jędza - septa.

ocenił(a) serial na 8
slawmm

TAK WŁAŚNIE WIELKI WRÓBEL JEST JAK LENIN ZE SWOJOM CZERWONOM GWIAZDOM ALBO MUSOLINI BO WE WŁOSZECH GŁOWOM PAŃSTWA BYŁ KRÓL A TAK NAPRAWDE DAŁ WŁADZE CZARNYM KOSZULOM

ocenił(a) serial na 10
slawmm

Mi sie wydaje że Wróbel nie jest fanatykiem a tylko wykorzystuje wiare do swoich celów

ocenił(a) serial na 6
slawmm

Góra jest jeden. I nie, nie jest niezniszczalny. Na takiego go kreują by jego porażka w próbie walki była szokująca. Na obecną chwilę Cersei już przegrała, a właściwie ona dawno temu, natomiast przegrali też Tyrellowie i tylko cud mógłby spowodować, że pozycja Wróbla będzie zagrożona.

ocenił(a) serial na 9
WielkiMou

Też mam wrażenie, że serial zmierza dokładnie w tym kierunku. A szkoda, nienawidzę fanatyków religijnych. Już zdecydowanie bardziej lubię pijaczkę Cersei i resztę zgrai Lannisterowie + Tyellowie.

ocenił(a) serial na 10
anka16

Boltonowi na 100% utną ale z Cersei bym się tak nie śpieszyła. Ja też bym udupiła chętnie wróbla bo sama jego paskudna gęba mnie irytuje, poza tym nie znoszę fanatyków religijnych.

anka16

Wróbel jest spoko, wreszcie znalazł się ktoś, kto zaprowadził porządek w tym burdelu. Lepiej być rządzonym przez inteligentnego fanatyka religijnego, niż przez tych jasnowłosych świrów.

ocenił(a) serial na 5
anka16

niepoważna jesteś, jedyne ciekawe i dające się lubić postaci, a Ty chcesz je ubijać?

ocenił(a) serial na 7
anka16

Cersei na pewno nie zginie wcześniej niż Tommen, w końcu musi zobaczyć śmierć wszystkich swoich dzieci. Myślę, że podczas próby walki Góra będzie walczył z Tomenem, król stwierdzi, że wiara i korona to jedność i sam wystąpi w walce. Królową zostanie Margaery.