PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407529
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Ech... Euron Greyjoy jakiś taki mało charyzmatyczny - nie umywa się moim zdaniem do tego książkowego. Dlaczego nie dali mu opaski na oczy ? Budżet nie przewidział ?

3
wojtus888

Dla nich się liczy tylko Danka :v

A co do Danki, to ciekawe, czy jeszcze w tym sezonie do niej zawita :D

wojtus888

cytując klasyka "szkoda strzępić ryja "

wojtus888

Sam wygląd nie jest najważniejszy - gdyby jeszcze miał co grać, miał dobre kwestie, klimatyczną scenę, to wygląd byłby drugorzędny. Swoją drogą jak to jest, że kobiece postacie poboczne w serialu sa ciekawe i charyzmatyczne (Osha, nowa Czerwona Kapłanka), a za Eurona dostajemy taką podróbkę? Jakieś kompleksy twórców na tle tajemniczych, charyzmatycznych, przystojnych mężczyzn?

burberry

Troszkę mi się wstyd zrobiło, bo według mnie on jest bardzo przystojny..

zuzanna_90

oj to przepraszam.. ale ten komentarz był do 6 sezonu, w 7 sezonie Euron wygląda o wiele lepiej :)

burberry

Oj wygląda, wygląda. Szkoda, że to taki świr, ale przynajmniej cieszy me oczy:)

wojtus888

prawda, gdy na parkiet wchodził Oberyn od razu czułem respekt.

wojtus888

W dodatku znowu jeden z najlepszych rozdziałów w książce zbezczeszczony.

Dokładnie o tym samym pomyślałem.

wojtus888

Wygląda jak pyzata wersja Fetora + trochę taki zakapior z zaułka, który całe swoje złoto przegrał w gwinta, dostał depresji, zapuścił się i teraz okazjonalnie obija komuś mordy na centralnym.

wojtus888

Ja tam Euronka lubię, ale przed premierą 7 sezonu słyszałam w jakimś wywiadzie/promo, że Euron to będzie najgorszy zakapior, jakiego zafunduje nam serial. Przy nim Joffrey i Ramsay Bolton będą wyglądać jak małe dzieci. Póki co jasne, zabijanie to jego drugie imię, ale najgorszym zakapiorem pozostaje Cersei ;D