http://www.in-mist.net/
Chodzi o to forum od dłuższego czasu usiłuję się tam zarejestrować ale jakiś mają problem chyba z wysyłaniem linków aktywacyjnych na maile. Czy ktoś kto jest tam zarejestrowany mógłby dać znać administratorowi o tym ??
Wchodzisz w wątek "informacja turystyczna" i tam jest temat "problemy z aktywacją konta"
Korzystając z okazji zadam pytanie: istnieje jakieś 'najlepsze' pl forum o PLiO czy raczej nikt się poważniej tym nie zajął? Bo jak rozumiem, link do forum z postu otwierającego jest wynikiem poszukiwań najlepszego forum, tak? xP
A skąd pomysł, że mam coś do zarzucenia? Po prostu zapytałem czy istnieją inne czy tylko to - przecież tam <ani nigdzie indziej o PLiO> nie pisałem to skąd mam wiedzieć : >
"istnieje jakieś 'najlepsze' pl forum o PLiO czy raczej nikt się poważniej tym nie zajął"
to tak zabrzmiało :)
Nie wiem, nie było moja intencją kogokolwiek obrażać jakimiś zarzutami, tylko skorzystać z okazji i zapytać o fora tematyczne, w tym przypadku o PLiO <lepiej zapytać na jednym niż przeszukiwać gugle>. Poza tym zakończyłem post emotikonką 'xP' więc nie myślałem, że moje pytanie coś czemuś zarzuca xd
Wada powyższego jest jedna ;) wszystko tam chyba już zostało powiedziane a propos tego co zostało już napisane :) temat się chyba wyczerpał i trzeba czekać do następnego dziecka Martina.