PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 407 tys. ocen
8,7 10 1 406540
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

http://www.in-mist.net/

Chodzi o to forum od dłuższego czasu usiłuję się tam zarejestrować ale jakiś mają problem chyba z wysyłaniem linków aktywacyjnych na maile. Czy ktoś kto jest tam zarejestrowany mógłby dać znać administratorowi o tym ??

WielkieES

A gdzie masz konto pocztowe? Forum fajne ale wypala oczy.

ocenił(a) serial na 10
Jaco80

już ogarnąłem trzeba napisać do admina bo mają jakieś problemy :)

WielkieES

Do kogo napisałeś? Wyskakuje mi, że nie mogę do nikogo napisać, bo jestem niezarejestrowana.

ocenił(a) serial na 10
joan12

Wchodzisz w wątek "informacja turystyczna" i tam jest temat "problemy z aktywacją konta"

WielkieES

Dziękuję :-)

WielkieES

Korzystając z okazji zadam pytanie: istnieje jakieś 'najlepsze' pl forum o PLiO czy raczej nikt się poważniej tym nie zajął? Bo jak rozumiem, link do forum z postu otwierającego jest wynikiem poszukiwań najlepszego forum, tak? xP

matiiii

A co masz do zarzucenia powyższemu?

Zygfryd88

A skąd pomysł, że mam coś do zarzucenia? Po prostu zapytałem czy istnieją inne czy tylko to - przecież tam <ani nigdzie indziej o PLiO> nie pisałem to skąd mam wiedzieć : >

matiiii

"istnieje jakieś 'najlepsze' pl forum o PLiO czy raczej nikt się poważniej tym nie zajął"

to tak zabrzmiało :)

Zygfryd88

Nie wiem, nie było moja intencją kogokolwiek obrażać jakimiś zarzutami, tylko skorzystać z okazji i zapytać o fora tematyczne, w tym przypadku o PLiO <lepiej zapytać na jednym niż przeszukiwać gugle>. Poza tym zakończyłem post emotikonką 'xP' więc nie myślałem, że moje pytanie coś czemuś zarzuca xd

matiiii

Ok, ok każdemu się może zdarzyć :)

Zygfryd88

Czyli wnioskując po Twojej pierwszej odpowiedzi udzielasz się na powyższym forum? xP

matiiii

Głównie czytam, choć zdarza mi się wypowiedzieć. Polecam.

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Wada powyższego jest jedna ;) wszystko tam chyba już zostało powiedziane a propos tego co zostało już napisane :) temat się chyba wyczerpał i trzeba czekać do następnego dziecka Martina.

WielkieES

Dobrze wiedzieć xP