Ktoś jeszcze zwrócił uwagę, że jest troche jak Cersei we wcześniejszych sezonach?
Naprawdę? o, a to byłoby ciekawe. Widziałam kiedyś analizę fryzury Sansy na podstawie każdego sezonu i coś jest na rzeczy. Może naprawdę zrobią z niej drugą Cersei... o.O
Chociaż szczerze to teraz dopiero sobie o tym przypomniałam, wcześniej widziałam w necie, że aktorka zmieniła kolor włosów i ma mieć perukę. To by wyjaśniało, dlaczego wg D&D Sansa ma być 'graczem'... no ale jeśli dla nich wzorem 'gracza' jest Cersei ;/ można tylko zamilknąć z politowaniem.
Prawda, też zwróciłem na to uwagę, ale do tej pory rzuciła mi się w oczy nienaturalna 'peruka'. Jeśli jednak jest podobna do fryzury Cersei z poprzednich sezonów to rozmowa z Jonem z odcinka nabiera nowego znaczenia.
NO... W sumie jakby wzorowała się na Cersei to może dojść do wniosku, że wszystko zostaje w rodzinie XD
Szczerze, do takiego wniosku doszłam już w 6 sezonie i na moje przeczucia tak się to zakończy. Sansa stosuje na Jonie wszystkie swoje chwyty, biedak jest bezbronny. Do tego wcale w siebie nie wierzy, a widać, że cholernie mu zależy na jej aprobacie, do tego stopnia, że kiedy już ją ma, nie może w nią uwierzyć i się zamyka, ten nasz Jasiek.
Powiadam wam, ani ten Joeffrey, ani Cersei nie pojawili się tam przypadkiem w tej rozmowie.