PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 407 tys. ocen
8,7 10 1 406623
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Gdzie jest Duch?

ocenił(a) serial na 9

On jeszcze żyje? Dawno go nie pokazywali, w Winterfell to chyba ani razu. Zginął podczas bitwy, a może przed? Lubię, gdy przesypia wszystkie bitwy, bo przynajmniej wiem, że je przeżyje, ale jego nieobecność w czasie pokoju jest podejrzana

raschel97

Pewnie się gdzieś łajdaczy. Wilkory to dranie...
A tak serio, jak się stało że Jon wyszedł na dziedziniec bez niego (na zabawę w kłutego). No i dlaczego zamachowcy zaraz Ducha nie wykończyli, mieli w końcu kusze jak Freyowie.

ocenił(a) serial na 9
bazant57

W książce go zamknął, bo się nie lubił z dzikiem, ale przed jego śmiercią Duch był bardzo niespokojny, zresztą kruk też, wszyscy wyczuwali, że coś nadchodzi, a w serialu to pewnie spał przy kominku, żeby mu ciepło było, bo już w scenie z ciałem Jona jest xD Duch jest kapryśny, ale mógłby trochę pochodzić przy Jonie w Winterfell, skoro już jego pana nazwali po nim Białym Wilkiem. Mam nadzieję, że żyje, a nie jest to jakiś pośmiertny hołd.

Może bracia przyzwyczaili się do wilkora i go nie ubili, a może wierni Jonowi go zgarnęli jak się zorientowali co się stało i się wszyscy zamknęli z tym ciałem Jona, którego nikt nie spalił, chyba w nadziei, że przebudzi się z błękitnymi oczami.

ocenił(a) serial na 8
raschel97

Była wycięta scena z Eddem, który po śmierci Jona idzie z Duchem (chyba?) po dzikusów, Thorne go pyta "Gdzie idziesz?", a on na to, że wyprowadza pieska na spacer, a Thorne coś w rodzaju, że jeśli tak, to spoko.

ocenił(a) serial na 9
Kinokio

i wszystko jasne :D

ocenił(a) serial na 9
Kinokio

ja myślałam, że ty żartujesz, a teraz znalazłam tą scenę xD https://youtu.be/iUWYfxLi3tY

ocenił(a) serial na 5
raschel97

Piękne CGI XDDDDDD

ocenił(a) serial na 9
kite_clayton

jak z życia wzięty :)

ocenił(a) serial na 5
raschel97

Jak to Duch, niewidzialny.
Padł ofiarą oszczędzania. Wszystko idzie na pierońskie smoki, nie stać ich na Ducha.

ocenił(a) serial na 9
kite_clayton

Najważniejsze, że żyje, postacie, którą zaczynają pokazywać zbyt często zaraz giną. Choćby Stannis dostał tyle czasu antenowego w piątym sezonie tylko po to, żeby zaraz umrzeć.

raschel97

Chciał podwyżki w sezonie 6-tym...

raschel97

Nakręcili scenę pożegnania Jona z Duchem jak wyrusza do Danki, ale ją wycięli. :// https://winteriscoming.net/2017/07/24/game-thrones-cut-scene-featuring-jon-ghost -stormborn/

ocenił(a) serial na 9
Ivelise

pewnie byłaby to najlepsza scena w siódmym sezonie, dlatego musieli wyciąć by sobie poprzeczki nie podnieść

raschel97

Bali się, że nie starczy budżetu na Nymerię. XD

ocenił(a) serial na 9
Ivelise

W sumie dobrze, bo by jeszcze zabrał czas antenowy MIssWorm :D