Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 414 tys. ocen
8,7 10 1 414464
7,9 49 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Tylko nie piszcie, że HBO GO, bo nie każdy ma telewizję w czasach internetów czy wymyślną umowę u wybranego "operatora", którego sobie wymagają na wspomnianej stronie/usłudze patałachy do samej rejestracji na niej...
Z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 7
Wilkolak_Autograf

trt ;) Wpisujesz sobie np. Gra o Tron S07e01 trt i ci wychodzi w Google, ale zainstaluj sobie Adblocka, limitów nie ma ale reklamy może są. A i jak jesteś super mega szybki to może uda Ci sie oglądnąć na CDA zanim administracja usunie.

Możesz też pobierać torrent z pirate bay i pobierać napisy z neta polskie ;) Łatwizna tylko musisz uTorrent mieć do rozpakowania plików .torrent ;)

Ewentualnie sposób praktykowany przeze mnie jak leciał 6 sezon, zakładasz konto na zalukaj, kupijesz za 3,60 zł premke na tydzień - oglądasz co chcesz ile chcesz o której chcesz i masz wywalone.

Jeden użytkownik polecał mi tu i i tv, nie sprawdzałem sprawdzę przy 3 odcinku, możliwe że tam jest limit ale nie wiem :P
To chyba tyle sprawdzonych opcji.

WTTW_FILM

wszystkie linki pousuwane na ten czas, także nieaktualne od jakichś paru dni zapewne.

ocenił(a) serial na 7
Wilkolak_Autograf

Dlatego ogląda się na bieżąco nigdy nie usuwają dzień po dodaniu :)

WTTW_FILM

Ogląda się wtedy, kiedy się ma chwilę. Im później, tym właśnie jednak więcej linków działających, bo wcześniej są bardziej czujni i mniej wstawek. Usuwają czasami, nawet w parę godzin.. ;). Bywają strony, które mają większą szansę i aktualizowane linki na bieżąco. Jak koleżanka niżej podała. I teraz premka zalukaj to teraz 4 zł. Podajesz stare, niesprawdzone bieżąco informacje - o to mi właśnie chodzi. ;] Ale dzięki za chęci. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Wilkolak_Autograf

O nieeee 40 groszy majątek podrożało.... Poza tym jakie nieaktualne? I jakie Stare? Pierwszy odcinek widziałem na CDA przed usunięciem a resztę oglądam na TRT.

WTTW_FILM

Tu nie chodzi przecież o to ile podrożało (co podkreślam ponownie, bo nie możesz pojąć), tylko że podajesz niesprawdzone na bieżąco informacje tam, gdzie potrzeba najświeższych. Jeżeli wciąż nie rozumiesz dlaczego, to przewiń sobie proszę do pierwszej mojej odpowiedzi i przemyśl swoje odpowiedzi obiektywnie, zamiast dalej walczyć z wiatrakami o swoją rację.

A teraz coś poza tematem filmowym, z którego sam zboczyłeś przez swą potrzebę szydzenia z braku argumentów - denerwują mnie ludzie, którzy chrzanią o tym, że tyle czy tyle pieniędzy to nic. Dla bezdomnego 40 groszy to syte śniadanie i mimo, że nie jestem specjalnie biedny - szanuję ten fakt i gardzę tak aroganckimi ludźmi, bo wiem jak żałośnie się tacy zachowują, kiedy sami nieoczekiwanie tracą wszystko lub co do większości takich głupków w necie ;) gdy rodzice przestają ich utrzymywać. A z usługami jest tak, że tu troszkę drożej zapłacisz, później tam, jeszcze gdzie indziej, aż finałowo masz o 30% więcej rachunków do zapłacenia.
Jeszcze raz dziękuję za próbę pomocy odpowiedzią na temat odcinków GoT. Ta gadanina nie ma dalej sensu. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Wilkolak_Autograf

Bo bogactwo!

Ale nadal nie ogarniam gdzie info które podałem jest nieświeże oprócz tej ceny xd Nadal odcinki pojawiają się na CDA, TRT są tale, Alltube nadal daje odtwarzacze różne, pozatym tutaj są i nikt nie kasuje:

https://fi li.tv/serial/gra-o-tron/s07e06/beyond-the-wall/29089
(polecam adblocka) i usuć spację.

WTTW_FILM

Dziękuję, ale poważnie, weź sobie do serca, co napisałem... ;) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Wilkolak_Autograf

strony typu i.i.t.v czy a.l.l.t.u.b.e , nie ma tam limitów
można znaleźć stream hbo
można ściągnąć jakiegoś torrenta

inkawa

Na AllTube może będzie coś, dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
Wilkolak_Autograf

HBO GO z możliwością rezygnacji w każdej chwili, jest 3miesiace gratis/ a potem 5zl/mc, serwisy są ze sobą łączone, by klient w każdej chwili mógł się przełączać pod jednym logowaniem i sesji cookies. Ale nie...lepiej dać złodziejowi zarabiać niż autorowi/twórcy, lepiej klikać na mnóstwo reklam, oglądać w 1000bitrate/2ch. Bieda to stan umysłu.

rafusss

A pajac to twój stan, skoro takie głupoty wypisujesz. Przeczytać z uwagą i zrozumieniem przed skomentowaniem nie umiesz. No sorry. Próbowałem i jakbym mógł, to bym wykupił HBO GO, ale akurat magicznie się składa, że ta usługa mnie nie chce za klienta, czego mam dość! ^_^*

ocenił(a) serial na 8
Wilkolak_Autograf

Może próbowałeś przed tym połączeniem usług - kiedyś był problem z tym. Obecnie już nie ma i operatorzy nie blokują dostępu (czasami naciągają na więcej niż 5zl/mc). Jak się pogada to za darmo dają do innych usług. Kiedyś faktycznie był problem z dostępnością legalnych materiałów, a na takim HBO GO masz wszystkie najnowsze seriale w najlepszej jakości, TV się podłącza pod kompa i można oglądać na tv (nie jestem zwolennikiem oglądania filmów A+ na tablecie). Dużo skarg tez poszło do HBO GO za blokowanie dostępu przez sieci kablowe. I wypisujesz brednie 'usługa mnie nie chce' - ta jasna, nie chcą na Tobie zarobić xD, albo 'wymyślną umowę' - to nie jest nowa umowa tylko aneks do umowy (kilka zdań dot. zmian), albo jak chcesz oglądać bez pomocy operatora, który przecież Tobie daje sygnał do tv?? (sygnał jest cyfrowy i zakodowany-wymaga dekodera) albo zwrot 'nie każdy ma tv w czasach internetów" - masz na myśli tzw "smart tv"? - każdy kto się zna kupuje telewizor bez tego (woli dołożyć do ekranu), a do aplikacji kupuje się chroma google (tv wtedy nic nie przerywa, nie zacina się podczas przełączania).

rafusss

Próbowałem tego dnia, co pisałem nawet. Daj mi już spokój z tym dziadowym HBO GO - pisałem - nie przejdzie. Masz na 100% inną sytuację. Jakby można było kupić do konta abonament kartą płatniczą - kupiłbym. Nie będę dokopywał się do umów z dostawcami, u których niczego nie mam. Ich strata, że nie ułatwiają mi zakupu. Nie przekonali mnie tym, wręcz zniechęcili. NIE MAM KURCZĘ TELEWIZJI - CZYTAJŻESZ ZE ZROZUMIENIEM. WYMĄDRZASZ SIĘ BEZ ZAZNAJOMIENIA Z TEMATEM I BRNIESZ DALEJ. --___-- Wyzbądź się tej arogancji i zapoznaj się z tematem i potrzebą autora, zanim się rzucisz "z pomocą". Wszystko masz w temacie głównym dyskusji, którego nawet po upomnieniu nie przeczytałeś. Nie znam się na TV ale też nie mam smart tv, tylko MONITOR. Dalszej Twojej paplaniny o kupowaniu google chrome NIE-do smart tv nie rozumiem kompletnie. Błagam, nie załamuj mnie już! Proszę! D:

ocenił(a) serial na 8
Wilkolak_Autograf

Po co te nerwy? :) gościu, piszesz tak ze nie idzie cie w ogóle zrozumieć, a innym zarzucasz brak zrozumienia. Zobacz pierw temat który założyłeś i konstrukcje zdań, a potem będziesz mógł się czepiać innych.

ocenił(a) serial na 8
Wilkolak_Autograf

Pytanie gdzie mogę zobaczyć jest bez sensu,zawracanie dupy ludziom,po prostu wpisujesz gra o tron sezon 7 online i jedziesz wszystko co ci wyskoczy ,w końcu gdzieś ci odpali i tyle,jak nie ten dzień to na następny albo za dwa dni,trzeba szukać i tyle,raz jest usuwają,znowu jest

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
rafusss

Ty, rafusss lepiej zważ na oskarżenia, bo to, że piszesz w internecie nie zmienia niczego w artykule 212 Kodeksu Karnego. Właśnie wszedłeś na cienką linię i lepiej uszanuj to ostrzeżenie, nawet jeżeli jesteś nieletni.
A pisałem Ci wcześniej w załamce, lecz jeszcze nie w nerwach, co byś zauważył, gdybyś się tych nerwów nie dopatrywał na siłę, żeby się mnie tylko uczepić jak rzep. Nie mam na Twój problem już wpływu i mnie on obchodzi.
Jeszcze tylko raz oskarż mnie o jakieś zniesławiające działania lub nazwij cwaniaczkiem, a poważnie - popełnisz przestępstwo. Ostrzegam. I lepiej się nie brnij w to oczernianie dalej, nie ważne czy ktoś Cię tu poprze czy nie.
Temat skończony, bo już nie dotyczy dyskusji. Drugi raz nie upomnę. Potraktuj to rozsądnie.

Ami_656 Nie jest wcale bez sensu, bo ów temat pomoże szybko znaleźć odcinki innym zainteresowanym. Wystarczy się zastanowić. W dodatku nie zmuszam do odpowiedzi. Zmuszam? ;] Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
Wilkolak_Autograf

Nie strasz bo się zesrasz. Nie jesteś u siebie w domu.

ocenił(a) serial na 8
Wilkolak_Autograf

zobacz na zalukaj, tam chyba sa wszystkie sezony, tylko zalukaj raz ci pójdzie raz, czasem ci wyskoczy ze serwery sa przeciazone i wykup premium, ale nie zawsze tak jest , czasem po prostu wchodzisz na zalukaj i ci idzie ogladanie bezproblemowo, mi sie zdarzyło na zalukaj nawet wykupic kilka razy dwudniowe konto premium i przekretów nie było z ich strony, chyba ,ze usuneli jakis film to wtedy nawet konto premium niepomoze

Ami_656

Dzięki, zobaczy się ;] Zdrówka.

Wilkolak_Autograf

Stronka eztv. Torrenty, serwery, co tylko chcesz :D