Taki wniosek można wysnuć po obejrzeniu pierwszego odcinka nowego sezonu. Gdyby nie scena"egzekucji" Frey'ów, nic ciekawego by się w tym odcinku nie działo. Dostalibyśmy drugi Klan, albo Pierwszą Miłość, tylko że z cyckami i smokami, które były pokazane tylko po to, by ludzie się zachwycali nimi, a nie dennym scenariuszem. Czytałem, że wielu ludziom nie podeszła nazwa pierwszego odcinka, bo w pewnym sensie wprowadzała ludzi w błąd. Ja proponuję żeby zamiast Dragonstone, zatytułowali go po prostu Boobs, Dragons and Ed Sheeran, i przynajmniej będzie wiadomo o co chodzi!
Argumenty? Przeczytałeś pewnie kilka tematów wytykających błędy i wielki znawca się znalazł. Tak był denny ale osoba porównująca całokształt tego serialu do Klanu albo jakiegoś innego polskiego chłamu powinna mieć zakaz pisania tutaj postów.
Choć skoro piszesz że nazwa pierwszego odcinka powinna nosić nazwę: Boobs, Dragons and "Ed Sheeran" a potem dodajesz "wiem że cycków nie było" choć wcześniej płakałeś pół postu że były to można wnioskować że jesteś debilem i nawet tego serialu nie oglądasz, a hejt bo hejt - moda to ja też.
Pierwszy odcinek nowego sezonu obejrzałem w poniedziałek, około godziny 15:30, na stronie (niestety nie mogę podać nazwy) chcesz więcej szczegółów?
A jeśli chodzi o te cycki, to miała być zwykła alegoria, skoro niektórzy mówią że Gra o tron to cycki i smoki, to ja pozwoliłem sobie ten tekst zapożyczyć. A jeśli chodzi o sam odcinek, może nie jest najgorszy w historii, osobiście uważam, że pierwszy odcinek szóstej serii był jeszcze słabszy, ale ten delikatnie mówiąc, też mnie nie zachwycił...
Od 2 sezonu cycków jest tyle co w Wikingach. Jakoś nikt nie mówi o tamtym drugim 'Cycki i Drakkary".
A czemu stronki nie możesz podać? Może w końcu bym ogarną coś gdzie nie kasują non stop bo na trt jest przeciążenie a cda kasuje. zalukaj, szkoda gadać, s06 na premce oglądałem w tym roku mi się ie chce.
Jak wpisałem nazwę strony, to nie mogłem komentarza dodać...
Spróbuję ze spacjami, może wejdzie: i i t v . p l
Gdzie te cycki??? Pod łuskami smoków dojrzałeś? Pierwszy sezon, to były czasy...