PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 410 tys. ocen
8,7 10 1 409522
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Howland Reed.

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie gdzie: Gdzie teraz jest ojciec Meery i Jojena i dlaczego nie włączył się do gry ? Czy waszym zdaniem Howland jeszcze wróci do serialu ? (Dotąd wystąpił w tylko w jednym odcinku) A może to on zasiądzie na Żelaznym Tronie ? To byłaby dopiero mega niespodzianka gdyby to Reed został w końcu beneficjentem całej wojny i władcą Westeros.

ocenił(a) serial na 7
Raedwald

Jak to gdzie? W Wojskach obrony Terytorialnej XD

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Przewidujesz że on wróci i odegra jeszcze jakąś rolę w serialu czy nie ?

ocenił(a) serial na 10
Raedwald

ja myślę że się typek pokaże, ale czy będzie to kluczowa postać, np potwierdzi że jon to jednak aegon, czy tak sie pojawi przy okazji jakiejś bitwy przelotem, to nie wiem. Ale że cokolwiek z nim będzie jest wg mnie pewne.

ocenił(a) serial na 7
Raedwald

Pojawi się co jest prawdopodobne ale nie liczyłbym na rozbudowany wątek albo jakąś ważną rolę, oni i tak poucinali wątki z książki np. wątek Eurona jest spłycony i pocięty bo mają tylko 6 odcinków na zakończenie tego wszystkiego. Nie pojawiło się kilku znaczących bohaterów z książki np. Aegon Targaeryen którego wątki po części przejęła Danka. Nie widzę więc szans na Howlanda na pierwszym lub drugim planie ale jako postać epizodyczna jak najbardziej.

ocenił(a) serial na 9
Raedwald

Skoro nie wycieli go z walk pod wierzą radości, to pewnie się pojawi. Choć znając Dedeków zapomnieli o Howlandzie