PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 409 tys. ocen
8,7 10 1 409478
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Jaimie....

ocenił(a) serial na 10

W rozmowie Brana i Jamiego w bożym gaju Bran powiedział "skąd wiesz że jest jakiejś później" w kontekście, tego że później może powiedzieć że to Jamie wypchnął go z okna..

Nie wiem jak wy, ale ja to odebrałem jako zapowiedź tego ze Jamie jednak zginie. Szkoda bo ostatnio to moja ulubiona postać...

ocenił(a) serial na 10
waldek1987

Po prostu Bran jest pesymistą z wizją końca świata i wszystkich dołuje, chodziło mu pewnie o to że mogą przegrać z NK, ewentualnie że Jaime umrze przed zakończeniem walk, nie że go wyda że to on go zepchną. Ja myślę że Jaime ma do odegrania jakąś ważną rolę, mam nadzieję. Też go bardzo lubię.

ocenił(a) serial na 8
waldek1987

niekoniecznie... Bran raczej nie widzi przyszłości... widzi przeszłość i prawdopodobnie teraźniejszość, ale nie wie, co się wydarzy... gdyby tak było mógłby im od razu powiedzieć, jaką taktykę na walkę powinni zastosować, żeby wygrać z Nocnym Królem... to że czekał na Jaimiego na dziedzińcu, to nie dlatego, że zobaczył jak przybywa do Winterfell, tylko widział jak podjął taką decyzję, opuścił Cersei i ruszył na Północ

ocenił(a) serial na 10
waldek1987

nie zaczynając nowego tematu... ale i tak dla mnie odcinek skradła dziewczynka, podobna do Shiren - córki Stanisa, która prosiła Davosa o jedzenie mówiąc że też chce walczyć.