PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407777
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Jak tu wytrzymać 2 lata na kolejny sezon i to jeszcze po takim zakończeniu? A ci co płaczą, że wszystko wiedzieli pół roku wcześniej to po co w ogóle szukaliście czegokolwiek o tym wycieku scenariuszu, ja takie rzeczy omijałem i sezon jak dla mnie 10/10.
Podajcie jakieś seriale, którymi można załatać dziurę w głowie do czasu 8 sezonu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Adi323_filmweb

PS. to tylko fejk, żaden spoiler

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

"HEHEhe, zaspoilerowałem komuś serial, ale ze mnie przebiergły nicpoń i mistrz komedii xDDDDDDDDDDDDD "

Skąd się takie zje** tutaj biorą? Każdy z nas był kiedyś gimbusem, ale nie przypominam sobie, żebym był aż tak spie***ony jak uzytkownicy na tym forum.

ocenił(a) serial na 7
gawlacki

To fejk a każdy kto to wkleja to chuij i ciota.

gawlacki

sami jestescie chuje, cioty i fejkowcy.... wszyscy szczezna a zostalo to napisane..

ocenił(a) serial na 10
Adi323_filmweb

Wszystko spoko, tylko że ponoć sam autor tego "wycieku" przyznał się, że to fanfiction, poza tym ciekawe jakim cudem miałby wyjść już skrypt sezonu skoro nie zaczeli kręcić jeszcze 8 sezonu a nawet sami aktorzy nie dostali jeszcze skryptów?

ocenił(a) serial na 7
KSN64

8 sezon ma ruszyć w październiku podobno czy coś mogło wyciec nie wiem strzelam , ale część tego może byc prawdą , obstawiam dziecko bo jon nie wyjmie przed czasem pozdro

ocenił(a) serial na 7
Rychu1996

Nic z tego nie jest prawdą oprócz pewnej śmierci Cersei i Eurona.

ocenił(a) serial na 7
WTTW_FILM

jeśli to nie sprawda co adi napisał to twoja wypowiedz też , nie ma scenariusza jak napisałe XD (Nic z tego nie jest prawdą) to skąd pewna śmierć Cersei i Eurona dowody prosze :))

ocenił(a) serial na 7
Adi323_filmweb

wielkie dzięki :)

Thor__

Już podaję:
- Fargo
- Narcos
- Taboo
- True Detective
- Atlanta
- Twin Peaks
Ale ostrzegam że po tych serialach nie chciało mi się już wracać do tej chały jaką jest 7 sezon GoT.

ocenił(a) serial na 10
tomektomek

xDD jakby te seriale dupę urywały. 2 sezon detektywa ssie, nowe twin peaks też mi nie podchodzi, taboo fajne ale jednak przynudza.
Narcos spoko, reszty nie widziałam ,ael właściwie jak można porównywać do siebie seriale z kilku odrębnych biegunów. Mogłeś jeszcze dać jakąś telenowele i kreskówkę, w sumie na jedno by wyszło.

inkawa

Zgadzam się co do 2 sezonu detektywa ale obawiam się że nawet on jest ciekawszy niż ostatni sezon GoT.

I nie porównuję tych tych seriali a jedynie wymieniam jako propozycję do obejrzenia w oczekiwaniu na sezon 8.

Poza tym nie należy brać mojego komentarza na poważnie ponieważ wynika on z frustracji jaką wywołuje we mnie spadający poziom GoT które zdążyłem polubić :)

ocenił(a) serial na 9
tomektomek

chałą były poprzednie sezony gdzie akcja się wlekła że miałem ochotę skończyć z serialem, dobrze że nie skończyłem bo teraz widzę mocne widowisko i w końcu akcję ze smokami i armią NK

ocenił(a) serial na 9
ghost21

A Twoim ulubionym filmem jest Transformers, nie?

ocenił(a) serial na 9
PetterJa

Skąd taki wniosek?

ocenił(a) serial na 10
Thor__

Ja tam czekam na Wiedźmina. Fakt faktem że bardzo lubię GoT ale jeśli netflixowi uda się zrobić Wieśka jak należy to zje gota z kopytami ale tylko wtedy. Nie twierdzę że tak będzie na 100%. Trzeba zachować jakiś dystans.

ocenił(a) serial na 8
BroxigarTheRed

Fabuła z Wiedźmina nie umywa się do tej z GoTa.

ocenił(a) serial na 7
BroxigarTheRed

czy nie umywa, gra i tron leci od 5 sezona własnym torem bo skończył się materiał XD. Modle się żeby netfix nie spieprzył sprawy jak z DN - wyszła kupa XD kto oglądał ten wie :)

ocenił(a) serial na 9
Thor__

Gdzie to jest napisane bo jakoś na imdb pisze 2018. 6 odc. po 2 latach nie chce mi się w to wierzyć

ocenił(a) serial na 7
ghost21

6 odcinków ale pewnie będą miały długość tych 7 z tego sezonu, poza tym pewnie więcej bitew które sporo czasu zajmują, do tego 7 sezon zaczeli kręcić w sierpniu, teraz zaczną w październiku - co za tym idzie nawet przy takim samym czasie nagrywania sezon musiałby wyjść listopad-grudzień a to słaby okres na dobrą oglądalność - a to w tym wszystkim chodzi :)

ocenił(a) serial na 9
martin123154

I tak mi się to dziwne wydaje w innych serialach wychodzą 22-23 odc. co rok jakoś mieliśmy 2 odcinki 4 i 6 które były spektakularne i wyszedł po roku a efekty nie są takie trudne. No ale fakt jeśli NK jest już w Westeros to będzie już rzeź

ocenił(a) serial na 10
ghost21

gdzies czytałam że ma być w listopadzie 2018

ocenił(a) serial na 9
Thor__

2 lata to by była przesada. Najbardziej realna premiera 8 sezonu to okres między jesienią 2018, a wiosną 2019.
Zależnie na jak wielką skalę będą chcieli nakręcić finałowe widowisko.

użytkownik usunięty
Thor__

PORA NA PRZYGODĘ polecam Nocny król tam występuje

Thor__

2 lata 6 odcinków? chyba coś pier_do_licie. ludzie straciliby zainteresowanie.