Jak tu wytrzymać 2 lata na kolejny sezon i to jeszcze po takim zakończeniu? A ci co płaczą, że wszystko wiedzieli pół roku wcześniej to po co w ogóle szukaliście czegokolwiek o tym wycieku scenariuszu, ja takie rzeczy omijałem i sezon jak dla mnie 10/10.
Podajcie jakieś seriale, którymi można załatać dziurę w głowie do czasu 8 sezonu
"HEHEhe, zaspoilerowałem komuś serial, ale ze mnie przebiergły nicpoń i mistrz komedii xDDDDDDDDDDDDD "
Skąd się takie zje** tutaj biorą? Każdy z nas był kiedyś gimbusem, ale nie przypominam sobie, żebym był aż tak spie***ony jak uzytkownicy na tym forum.
Wszystko spoko, tylko że ponoć sam autor tego "wycieku" przyznał się, że to fanfiction, poza tym ciekawe jakim cudem miałby wyjść już skrypt sezonu skoro nie zaczeli kręcić jeszcze 8 sezonu a nawet sami aktorzy nie dostali jeszcze skryptów?
8 sezon ma ruszyć w październiku podobno czy coś mogło wyciec nie wiem strzelam , ale część tego może byc prawdą , obstawiam dziecko bo jon nie wyjmie przed czasem pozdro
jeśli to nie sprawda co adi napisał to twoja wypowiedz też , nie ma scenariusza jak napisałe XD (Nic z tego nie jest prawdą) to skąd pewna śmierć Cersei i Eurona dowody prosze :))
Już podaję:
- Fargo
- Narcos
- Taboo
- True Detective
- Atlanta
- Twin Peaks
Ale ostrzegam że po tych serialach nie chciało mi się już wracać do tej chały jaką jest 7 sezon GoT.
xDD jakby te seriale dupę urywały. 2 sezon detektywa ssie, nowe twin peaks też mi nie podchodzi, taboo fajne ale jednak przynudza.
Narcos spoko, reszty nie widziałam ,ael właściwie jak można porównywać do siebie seriale z kilku odrębnych biegunów. Mogłeś jeszcze dać jakąś telenowele i kreskówkę, w sumie na jedno by wyszło.
Zgadzam się co do 2 sezonu detektywa ale obawiam się że nawet on jest ciekawszy niż ostatni sezon GoT.
I nie porównuję tych tych seriali a jedynie wymieniam jako propozycję do obejrzenia w oczekiwaniu na sezon 8.
Poza tym nie należy brać mojego komentarza na poważnie ponieważ wynika on z frustracji jaką wywołuje we mnie spadający poziom GoT które zdążyłem polubić :)
chałą były poprzednie sezony gdzie akcja się wlekła że miałem ochotę skończyć z serialem, dobrze że nie skończyłem bo teraz widzę mocne widowisko i w końcu akcję ze smokami i armią NK
Ja tam czekam na Wiedźmina. Fakt faktem że bardzo lubię GoT ale jeśli netflixowi uda się zrobić Wieśka jak należy to zje gota z kopytami ale tylko wtedy. Nie twierdzę że tak będzie na 100%. Trzeba zachować jakiś dystans.
czy nie umywa, gra i tron leci od 5 sezona własnym torem bo skończył się materiał XD. Modle się żeby netfix nie spieprzył sprawy jak z DN - wyszła kupa XD kto oglądał ten wie :)
Gdzie to jest napisane bo jakoś na imdb pisze 2018. 6 odc. po 2 latach nie chce mi się w to wierzyć
6 odcinków ale pewnie będą miały długość tych 7 z tego sezonu, poza tym pewnie więcej bitew które sporo czasu zajmują, do tego 7 sezon zaczeli kręcić w sierpniu, teraz zaczną w październiku - co za tym idzie nawet przy takim samym czasie nagrywania sezon musiałby wyjść listopad-grudzień a to słaby okres na dobrą oglądalność - a to w tym wszystkim chodzi :)
I tak mi się to dziwne wydaje w innych serialach wychodzą 22-23 odc. co rok jakoś mieliśmy 2 odcinki 4 i 6 które były spektakularne i wyszedł po roku a efekty nie są takie trudne. No ale fakt jeśli NK jest już w Westeros to będzie już rzeź
2 lata to by była przesada. Najbardziej realna premiera 8 sezonu to okres między jesienią 2018, a wiosną 2019.
Zależnie na jak wielką skalę będą chcieli nakręcić finałowe widowisko.