Hej, czy ktoś zna termin premiery ostatniego sezonu? Tak na stówę? Nie mogę się doczekać i nie wiem czy długo wytrzymam. Chyba za zacznę oglądać wszystkie odcinki od początku ... Denerwują mnie też plotki dotyczące tego kto zginie, dla kogo żelazny tron i kto jest tym nocnym królem. Dość spekulacji!!!
Do czerwca 2019 mają robić efekty specjalne,więc pewnie premiera w zimę 2019.
Na oficjalnej stronie fanów GoT, napisano że 12 kwietnia 2018. Ktoś wyliczył, że gdyby od 1 sierpnia oglądać 2 odcinki na tydzień; zakończyłoby się 7 sezon 3 dni przed premierą 8. Zatem nie ma się, czego bać :-) Gorzej niestety z 6 i 7 tomem sagi
Możliwe że nawet w lecie 2019
http://watchersonthewall.com/season-8-may-not-air-until-summer-2019-prequel-pilo t-production-date-revealed/
" Denerwują mnie też plotki dotyczące tego kto zginie, dla kogo żelazny tron i kto jest tym nocnym królem. Dość spekulacji!!!"
a ja uwielbiam takie spekulacje :D
Premiera będzie najpóźniej pewnie maj/czerwiec 2019. Jeszcze trochę czekania.
Pewnie do tego czasu zrobię sobie w zimę maraton sezonów 1-7 i obejrzę je trzeci raz :)
Gorzej z książkami. Przeczytałem sagę w połowie 2017 i do premiery Wichrów zimy rzekomo na
jesień 2019 po zakończeniu serialu pewne szczegóły mogą mi wylecieć z głowy.
Jak ma być premiera maj/czerwiec 2019,skoro do maja lub czerwca mają robić efekty specjalne.W lipcu lub sierpniu pojawi się plakat,a wrzesień październik trailer i premiera w zimę dopiero.Wszystko piszę na stronie Watcher on the wall.
Ta jasne. Na koniec 2019 premiera, gdy ramówka HBO na jesień i zimę 2019 jest obsadzona.
Jedynie późna wiosna lub lato są wolne i co najwyżej latem nastąpi premiera.
Nie wyskakuj więc z pierdołami z końcem 2019, bo nikt tego nie kupi.
Większość typowała kwiecień, maj lub czerwiec. Koniec czerwca to nadal zgodne ze słowami dyrektora HBO,
że będzie premiera w 1 połowie 2019. Spece od efektów specjalnych mówią, że do końca maja mają zamiar pracować. Ale skąd ty wiesz, że nie skończą kilka tygodni wcześniej.
Ty pierdielisz głupoty a nie ja,to są tylko moje spekulacje.Napisałeś maj/czerwiec co jest niemożliwe,najwcześniej premiera lipiec,sierpień lub wrzesień.Jak już wszystko będzie gotowe jeszcze muszą wydać plakat potem trailer zawsze tak było.
Nagle zmieniłeś zdanie z końca 2019 na lipiec-wrzesień ?
Czyli twoje potwierdzone dane Watcher on the wall już okazują się pobożnymi życzeniami.
Wyskoczyłeś z datą z kosmosu - końcem 2019 - 0% szans i nagłe wycofanie.
Teasery pojawią się zimą i wczesną wiosną
1 Trailer może być spokojnie wiosną.
2 Trailer 2-3 tygodnie przed premierą
Przekonasz się, że nastąpi premiera w czerwcu lub ewentualnie w lipcu.
W ramówce będzie to czerwiec/lipiec lub lipiec/sierpień
Jak premiera będzie wtedy jak piszesz.to szkoda liczyłem na zimę 2019,w tedy będzie najlepszy klimat,a poza tym lepiej by było by najpopularniejszy jedyny w swoim rodzaju serial skończył się później.
Dla mnie też wymarzoną porą na 8 finałowy sezon byłaby zima.
U nas do tego silny mróz i śnieg.
Ale jak miałbym czekać zamiast 10 miesięcy jeszcze 16 to dziękuję, ale nie.
Zrobię sobie powtórkę całych 7 sezonów w tą zimę 2018/2019,
a w przyszłą zimę 2019/2020 powtórzę 8 sezon.