Macie jakieś typy? Moim zadniem Amanda Seyfried byłaby świetna. :)
Albo Rebecca Romijn. To jest po prostu idealna Cersei tak samo jak Charlize ! :-)
No dobra.... Claire Danes jako Daenerys.... zawsze jak oglądam Stardust to występująca tam Claire z białymi włosami i w srebrnej sukni kojarzy mi się z Daenerys....
Ta wielka krowa. Też coś. Dany to delikatna dziewczyna, a nie babochłop o pięknej twarzy.
Przepraszam. Ja to tylko o Daenerys.
W roli Cerei faktycznie byłaby niczego sobie.
Na forum Olgi Kurylenko pojawił się troll który Cię zainteresuje. Tak Myślę.
Przepraszam ale o której z tych pięknych kobiet które wymieniłem mówisz że jest babochłopem o pieknej twarzy ?
Chyba Nie o Claire? ( Rebecc'i i Charlize już nie wymieniam bo jedna i druga to chodząca kobiecość? )
Jesli o Claire to niewiem czy widziałeś Stardust. Jeśli nie to napewno zmienisz zdanie.
P.S Dostanie mi się za to że odpisałem. Będę biedny.
Nie rozumiem twojego P.S.
Charlize miałem na myśli. Po prostu nie lubię wysokich kobiet o ponurym wyrazie twarzy.
Claire Danes {musiałem sprawdzić}. To nie piękność, ale bardzo fajna. Dobrze się ją ogląda.
Jak dla mnie Claire jest pięknością. Nic więcej w kobiecie nie trzeba. Claire ma wszystko. I ma piękne imię.
Ok. Lubię Claire, więc nie będę szukał dziury w całym. Fajna, atrakcyjna kobieta.
JA ja widziałam w kilku filmach, np. w 3cz. Terminatora. Bardzo ciekawa aktorka, naprawdę ja lubię, jej talent nie podlega dyskusji, ale do roli Dany jest za stara. I ma trochę kartoflowaty nos, Dany NIE MOGŁABY mieć nosa jak kartofel. Moim zdaniem nietrafiona propozycja.
No już nie przesadzaj. Mały , zgrabnie wyrzezbiony ziemniaczek. Zaraz tam kartofel.
Dany moglaby miec wszystko tak naprawde. Wszystko to kwestia charakteryzacji. Emilia Clarke bez blond peruki w niczym nie przypomina Daenerys.
I dlatego bylam ciekawa kto jeszcze moglby zagrac smoczyce.
Wytypowalam Amande Seyfried bo to bardzo dobra aktorka i ma naturalnie jasne oczy i wlosy , z lekka przypomina Daenerys.
A ja myślałem ,że Amande Seyfried to ta piękna syrena:
http://www.youtube.com/watch?v=0R--FtzSx2o
To jest Amande, czy nie.? Ja już sie gubię. Za dużo tych ślicznotek.
Jest bardzo podobna ale to nie Amanda Seyfried.
Amanda Seyfried grała w Chloe i w Mamma Mia z Meryl Streep.
Zresztą wpisz w google imie i nazwisko i zobacz , sliczną Amandę :)
to moja ulubienica :)
Tak. Wiem, oglądałem z nią kilka filmów. Podoba mi się.
ale syrenka ładniejsza.
W takim razie czemu pytasz skoro wiesz ?
Niewiem czy ladniejsza, raczej sa bardzo podobne, ale talentem aktorskim Gemma jeszcze sie nie popisała. W przeciwieństwie do Amandy :)
Swoją drogą Gemma Ward byłaby idealna Daenerys. Młodą, chudą, o jasnych włosach.
Pytałem czy Amanda zagrała tą piękną syrenę i tylko tego nie wiedziałem. Capisci ?
To teraz już wiesz że Syrenka to Gemma Ward. Bardzo znana modelka. Brylowała i wywracała świat mody do góry nogami.
Swoją drogą to Twoją Syrenkę gra znana australijska modelka Gemma Ward.
Bardzo ładna tez mi się podoba. Jej historia jest bardzo ciekawa bo ta modelka była znana z wyjątkowo anorektycznych kształtów i nagle przytyła i nabrała kształtów na miarę J.LO
Oczywiście świat mody nie zostawił na niej suchej nitki i chyba już nawet nie jest modelką. Chyba że znów schudła.
Będę się modlił ,żeby nie schudła. To by straszne nieszczęście było. Żeby takiego pięknego ciała się pozbywać. Aż się popłakałem. Łeeeeee
W piratach z karaibów akurat już odzyskała dawne szczuplutkie kształty. Ale jak tylko przytyła to sama rzuciła świat mody po fali krytyki jaka na nią spadła. Mądra dziewczyna.
Oto piękność niezwykła. I nie mam na myśli Mela.
http://www.youtube.com/watch?v=ETcMNeJTfOs
Nie mogę sie powstrzymać. To takie romantyczne.http://www.youtube.com/watch?v=jzze3A-8gUk&feature=related
Catherine McCormack
W porządku. Skopiowałam tamten link i zadziałał. Bardzo łądne. I takie smutne.
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie odnosnie filmów z Amandą. Ale bardzo polecam Ci film pt "CHLOE"
Zaginiona
Nędznicy
Dziewczyna w czerwonej pelerynie
Wyścig z czasem
Obejrzę "Chloe"
Myslałam że jeszcze nie wyszła wersja Nędzników z Amandą ?
Koniecznie obejrzyj CHLOE :):):)