PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 410 tys. ocen
8,7 10 1 409522
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Wie ktoś jak się nazywa ta młoda i zdolna aktorka, która zagrała Lyannę Mormont? Nie mogłam znaleźć żadnych informacji na ten temat. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8
Iri88

Bella Ramsey

ocenił(a) serial na 10
Kinokio

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 5
Kinokio

Nie ma co, nazwisko jak się patrzy.

ocenił(a) serial na 9
Iri88

znalazłaś może gdzieś jej rok urodzenia?

ocenił(a) serial na 10
qvpnt

Nie znalazłam :-/ A też jestem bardzo ciekawa...

ocenił(a) serial na 10
Iri88

http://fdb.pl/wiadomosci/25850-nowa-znakomita-bohaterka-gry-o-tron

ocenił(a) serial na 10
Kubusiex

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
Iri88

nie ma jej w obsadzie ,czemu?

ocenił(a) serial na 10
slawek110

Też to zauważyłam. Dlatego pytałam kto to :)

ocenił(a) serial na 8
slawek110

Na weryfikację obsady czeka się ok. 300 dni.

ocenił(a) serial na 10
Kinokio

Nie wiedziałam. Dzięki za info :)

ocenił(a) serial na 9
Kinokio

300 dni? Co to jest średniowiecze? Po za tym w obsadzie już są osoby z ostatnich odcinków a raczej było tyle samo dni.

ocenił(a) serial na 10
slawek110

Mamy dzisiaj 2021.02.23 i młodej jeszcze aktorki BELLA RAMSEY w obsadzie serialu Gra o Tron gdzie zagrała Lyannę Mormont, cóż - dalej jej w obsadzie niema. Opóźnienie więc wynosi więcej niż 300 dni bo jakieś - na oko 4 x 356 dni ???

ocenił(a) serial na 9
Valhilla

Jest ale w obsadzie gościnnej.Na obsadę aktorską czeka "dopiero" od kwietnia.

ocenił(a) serial na 10
slawek110

Tak, znalazłem ją ale ile tam grzebać musiałem, kurde :-0
ps. Akurat oglądam Mroczne materie i mam mieszane odczucia co do tej aktorki w kontekscie Ellie w zapowiadanej ekranizacji The Las of Us.

ocenił(a) serial na 9
Valhilla

Witam.Lepiej wchodzić na filmografię aktorki przez obsadę gościnną faktycznie można się naszukać(swoją drogą komu potrzebna jest obsada gościnna,wg mnie powinna wszystko powinno być jako aktorska).Nie oglądałem jej w innych produkcjach więc trudno mi się wypowiadać coś więcej na jej temat ale w GOT zagrała świetnie.Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
slawek110

W Grze o Tron zagrała fantastycznie. W Mrocznych Materiach znów ujrzałem tę rolę (niestety) grała "podobnie" Co do obsady gościnnej to jakaś kolejna wymyślona bzdura tego portalu. Tak jak piszesz wystarczy po prostu "OBSADA" i tak Filmweb wylicz kto w ilu odcinkach grał więc każdy się domyśli jaka to była rola. Epizodyczna czy pierwszoplanowa etc (zresztą wystarczy adnotacja obok w nawiasie) Nie potrzeba tworzyć kolejnych list.