Wie ktoś jak się nazywa ta młoda i zdolna aktorka, która zagrała Lyannę Mormont? Nie mogłam znaleźć żadnych informacji na ten temat. Pozdrawiam :)
300 dni? Co to jest średniowiecze? Po za tym w obsadzie już są osoby z ostatnich odcinków a raczej było tyle samo dni.
Mamy dzisiaj 2021.02.23 i młodej jeszcze aktorki BELLA RAMSEY w obsadzie serialu Gra o Tron gdzie zagrała Lyannę Mormont, cóż - dalej jej w obsadzie niema. Opóźnienie więc wynosi więcej niż 300 dni bo jakieś - na oko 4 x 356 dni ???
Tak, znalazłem ją ale ile tam grzebać musiałem, kurde :-0
ps. Akurat oglądam Mroczne materie i mam mieszane odczucia co do tej aktorki w kontekscie Ellie w zapowiadanej ekranizacji The Las of Us.
Witam.Lepiej wchodzić na filmografię aktorki przez obsadę gościnną faktycznie można się naszukać(swoją drogą komu potrzebna jest obsada gościnna,wg mnie powinna wszystko powinno być jako aktorska).Nie oglądałem jej w innych produkcjach więc trudno mi się wypowiadać coś więcej na jej temat ale w GOT zagrała świetnie.Pozdrawiam
W Grze o Tron zagrała fantastycznie. W Mrocznych Materiach znów ujrzałem tę rolę (niestety) grała "podobnie" Co do obsady gościnnej to jakaś kolejna wymyślona bzdura tego portalu. Tak jak piszesz wystarczy po prostu "OBSADA" i tak Filmweb wylicz kto w ilu odcinkach grał więc każdy się domyśli jaka to była rola. Epizodyczna czy pierwszoplanowa etc (zresztą wystarczy adnotacja obok w nawiasie) Nie potrzeba tworzyć kolejnych list.