http://www.filmweb.pl/person/Michiel+Huisman-180348
Ten aktor w IV zastąpi Eda Skreina w roli Daaria Naharisa, boskiego najemnica walczącego o sprawę Dany.
Co sądzicie o tym zabiegu? Na ten moment nie widzę żadnego uzasadnienia tej zmiany. Jakby ktoś na coś natknął się w sieci to byłbym wdzięczny za podzielenie się.
Mieliśmy już wymienionego Górę, w tym sezonie przyjdzie pora na Tommena i Daaria. Nikt chyba nie lubi tego typu informacji. Zwłaszcza w przypadku dorosłych aktorów, wymiany dziecięcych aktorów można jeszcze jakoś przełknąć.
Troche słabo przemślał tą decyzję :) ja zagrła bym w GoT za darmo :) hahah :)
Zgadzam się, nawet mogłabym dopłacić ;) Już się przyzwyczaiłam do aktora i takie zmienianie jest do d***!!
Nic nie poradzimy :) dajmy nowemu szansę :) I tak dobrze, ze go nie zamienili tak fatalnie jak pierwszego Góre :)))
Taką samą decyzję podjął niestety również pierwszy Góra. Mają najwyraźniej inne priorytety niż my ;)
A swoją drogą to ciekawe. Wydawałoby się, że każdy aktor, zwłaszcza mniej znany marzy o roli w jednym z najbardziej przebojowych/kultowych seriali wszechczasów. A tu panowie rezygnują, bo jak nie dziewczyna to inne zobowiązania. W sumie dziwne.
Nie bardzo chce mi się wierzyć w tę dziewczynę, bo jak się idzie na casting na serial HBO w dodatku do roli jednego z największych lowelasów, który ponoć w ilości kobiet nie ma sobie równych, to chyba trzeba się spodziewać jakiś figli migli do zagrania. Nie widziałam jeszcze Wikingów, ale czy tam czasami nie ma pierwszoplanowej roli?
A (pierwszy) Góra to chciał wziąć udział w projekcie Petera Jacksona i zapisać się na kartach filmowej historii.
Mnie to dziwią te kontrakty, jakie twórcy z nimi podpisują, że aktorzy w ogóle mają taką możliwość wyboru w trakcie kręcenia serialu.
Oglądałam pierwszy sezon Wikingów i sobie go nie przypominam, główną rolę grał zupełnie inny koleś. Może w drugim sezonie ... W Wikingach nie ma wielu scen erotycznych tak, że ewentualna dziewczyna może spać spokojnie ;). Mordy, walki, rabunki to jak najbardziej, gwałtów jak na lekarstwo, scen miłosnych takoż. No, ale Wikingowie to zupełnie inny typ serialu niż GoT.
Aa, to tych nie widziałam :(. Ale mimo wszystko GoT chyba bardziej prestiżowy. A może mu się Clarke nie spodobała? Albo przestraszył się smoków? ;)
Mimo wszystko GoT to szansa, żeby się wybić i pokazać szerszemu gronu ludzi. Można zyskać sławę i fanów oraz kilka propozycji. Bardzo ciekawe..