................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ............................................................ Czy Arya Stark odzyska wzrok?
Ślepota okazała się tylko jednym z etapów szkolenia. Ludzie bez Twarzy przywrócili jej wzrok jednocześnie wyostrzając inne zmysły.
Wiecie co.. chyba coś przeoczyłam, nadrabiam właśnie jeszcze raz 1 sezon (tym razem z mamą, która się dość szybko wciągnęła) i będę na bieżąco ;) tak wiele się tu dzieje..
Nie mogę się doczekać aż Arya wróci do Westeros ( bo zakładam, że wróci ) i zacznie eliminację ludzi ze swojej listy ;)
Też myślę że wróci, a nie tylko zacznie eliminacje, ale i pewnie odnajdzie wilczyce Nymeyrie...
Myślę, że spektakularnie zabije przynajmniej jednego wielkiego wroga Starków, stawiam na:
-Waldka Freya
-któregoś z Boltonów
-Cersei (może przybierze twarz Tyriona, żeby się zgadzał z przepowiednią).
Mam jeszcze jedną prośbę o SPOILER, czy Brienne umarła, czy stało się coś "niezwykłego", odcięli powróz, albo lady Catleyn się namyśliła...
SPOJLER, nie, nie umarła, wygląda na to, że w ostatniej chwili przed powieszeniem krzyknęła, że zabije Jamiego. W drugiej części piątego tomu Jaime pojawia się na jeden rozdział, gdzie idzie niewiadomogdzie (jak ja tego nie lubię) za Brienne... Reszta w The Winds of Winter.
Napisałeś: "(jak ja tego nie lubię)", ja tego NIENAWIDZĘ! Właśnie dlatego proszę o spojlery.
Ale myślę że i tak go nie zabiję, a może nawet poczują miętę... :)