PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 406271
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ............................................................ Czy Arya Stark odzyska wzrok?

Gandalf777

Tak, to tylko element treningu.

ocenił(a) serial na 10
Gandalf777

Ślepota okazała się tylko jednym z etapów szkolenia. Ludzie bez Twarzy przywrócili jej wzrok jednocześnie wyostrzając inne zmysły.

ocenił(a) serial na 10
tomciog18

Ale o co chodzi .. ?

ocenił(a) serial na 10
chanel_3

Jak to?

ocenił(a) serial na 10
tomciog18

Wiecie co.. chyba coś przeoczyłam, nadrabiam właśnie jeszcze raz 1 sezon (tym razem z mamą, która się dość szybko wciągnęła) i będę na bieżąco ;) tak wiele się tu dzieje..

ocenił(a) serial na 2
chanel_3

Chodzi o książkę, o czwarty tom "Uczta dla Wron", nie serial...

ocenił(a) serial na 8
Gandalf777

To było w piątym tomie.

ocenił(a) serial na 2
tomciog18

Dzięki. :) A już się wystraszyłem że to koniec mojej ulubionej bohaterki..

Gandalf777

Nie mogę się doczekać aż Arya wróci do Westeros ( bo zakładam, że wróci ) i zacznie eliminację ludzi ze swojej listy ;)

ocenił(a) serial na 2
redpinkbunny

Też myślę że wróci, a nie tylko zacznie eliminacje, ale i pewnie odnajdzie wilczyce Nymeyrie...

redpinkbunny

Myślę, że spektakularnie zabije przynajmniej jednego wielkiego wroga Starków, stawiam na:
-Waldka Freya
-któregoś z Boltonów
-Cersei (może przybierze twarz Tyriona, żeby się zgadzał z przepowiednią).

Zygfryd88

Czy Tyrion nie musiałby być martwy, żeby mogła przybrać jego twarz?

ocenił(a) serial na 10
redpinkbunny

A, co Aria to czarownica, że może zmieniać postać? :O

kalambury1008

Jak dotrzesz do piątego tomu to się przekonasz co Aria potrafi/będzie potrafić.

redpinkbunny

Arya wróci? Przeczytałam z wikipedi ( tak wiem, słabe źródło) że ona umrze O.O

zizunaczek

Na razie żyje i ma się dobrze ;)

ocenił(a) serial na 2
Gandalf777

Mam jeszcze jedną prośbę o SPOILER, czy Brienne umarła, czy stało się coś "niezwykłego", odcięli powróz, albo lady Catleyn się namyśliła...

Gandalf777

SPOJLER, nie, nie umarła, wygląda na to, że w ostatniej chwili przed powieszeniem krzyknęła, że zabije Jamiego. W drugiej części piątego tomu Jaime pojawia się na jeden rozdział, gdzie idzie niewiadomogdzie (jak ja tego nie lubię) za Brienne... Reszta w The Winds of Winter.

ocenił(a) serial na 2
B_janek

Napisałeś: "(jak ja tego nie lubię)", ja tego NIENAWIDZĘ! Właśnie dlatego proszę o spojlery.
Ale myślę że i tak go nie zabiję, a może nawet poczują miętę... :)

Gandalf777

Ty go raczej nie zabijesz:) Bardziej mnie martwi los Jona Snow.

B_janek

w koncu nic nie wie...

ocenił(a) serial na 10
Gandalf777

Oj oczywiście, że nic mu nie zrobi, popłyną na Wyspy Letnie i będą uprawiać sex on the beach, ;) No fajnie by było, :D