PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 407 tys. ocen
8,7 10 1 407072
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Dlaczego rycerze z doliny wykrzykują z resztą "The king in the north"? Z rozmachu?

użytkownik usunięty
tylkonaraz

W sumie jak by moim seniorem był opóźniony w rozwoju bachor(którym jest pod opieką konkubenta) to też bym sobie kogoś nowego poszukał,no ale tylko bękarta mieli pod ręką...

ocenił(a) serial na 8
tylkonaraz

Od 5. sezonu nie ma się co doszukiwać logiki, każdy odcinek jest po prostu zbiorem jakichś scen, niektóre są luźno związane z głównym wątkiem (Herosi vs. Zło), reszta to wypełniacze

ocenił(a) serial na 10
tylkonaraz

O JAKIEJ SCENIE WY GADACIE

ocenił(a) serial na 9
tylkonaraz

Udzielił im się nastrój :)

ocenił(a) serial na 10
tylkonaraz

Pewnie wyznają zasadę: jeden za wszystkich, wszyscy za jednego. :)

ocenił(a) serial na 10
tylkonaraz

W sumie to też mnie trochę zdziwiło, najpierw kłócą się z Jonem, mówią że nie będą walczyć u boku Dzikich i sprawa zostaje nie wyjaśniona, a za chwilę wybierają go na króla.

ocenił(a) serial na 1
dirt16

Bo to debilny serial.

ocenił(a) serial na 10
SzalonaDaenerys

To po co go oglądasz?

ocenił(a) serial na 1
dirt16

Zabij się. Pytasz dziesiąty raz i dziesiąty raz odpowiem, że to nie jest twoja sprawa.

To żadna obrona serialu, bo jego fani nie mają monopolu na jego oglądanie czy ocenianie. Każdy może go oglądać i oceniać. Twoje pytanie jest bezcelowe, natomiast ja mogę sobie oceniać ten serial jak tylko zechcę i nie muszę się z tego nikomu tłumaczyć, a tym bardziej z tego dlaczego ten serial obejrzałam.

SzalonaDaenerys

Jak piszesz że coś jest zj****eto warto uzasadnić dlaczego bo można pomyśleć ze jesteś masochistką i Nwm lubisz oglądać coś co ci się nie podoba

ocenił(a) serial na 9
SzalonaDaenerys

Ale bez nerwów dziewczyno :)I trochę więcej kultury ;)

tylkonaraz

Jak wszyscy to wszyscy. Ale pewnie potem dostali po dupie od Baelisha.

ocenił(a) serial na 8
tylkonaraz

bo sie pewnie dogadali ze snowem

ocenił(a) serial na 10
tylkonaraz

Zjednoczył ich gatkom o wielkim wrogu ze śniegu

tylkonaraz

Zapewne dlatego że Północ była ich sojusznikami więc sobie krzyczeli jakby Robina dolina obwołała królem z jakiś chorych pobudek to duże prawdopodobieństwo ze rycerze północy jakby byli obecni tez by sobie pokszyczeli

tylkonaraz

nie chcieli wyizolowywać się z rozentuzjazmowanego tłumu :)

burberry

Chyba "wyindywidualizować się", tak przynajmniej pamiętam z lat 70-tych (bo to z kabaretu).

bazant57

aaaa no tak :D