Gra o tron, Spartacus, Chicago Fire, The Walking Dead, Dochodzenie, House of Cards i wiele
innych. Co łączy te wszystkie seriale? O ile 10-20 lat temu można było nakręcić film np. o
Spartacusie bez wplatania w fabułę gejowskich wątków tak teraz jest to praktycznie niemożliwe.
Homosceny muszą być w dużych produkcjach, bo inaczej byłoby to "nietolerancyjne i
niepostępowe". Homosie z całego świata byliby niepocieszeni, że nie ma scen z dłubanką w
czterech literach (byłaby to "dyskryminacja" tej jakże "licznej" grupy społecznej). A i najlepiej niech
będzie po równo scen hetero i homo żeby pokazać, że homo są niemal tak liczni jak hetero co
jest oczywiście nieprawdą, bo homo stanowią góra 2-3% na świecie.
Dla przykładu wyniki badań rządowego instytutu Census w USA (link). Badania na temat
związków homoseksualnych wykazały, że jest ich tam ok. 2,5% w skali całego kraju. W serialach,
które są obecnie kręcone w USA homoscen jest jednak bardzo dużo, bo homo-lobby działa. Nic
nie dzieje się tutaj przez przypadek...
http://www3.norc.org/NR/rdonlyres/2663F09F-2E74-436E-AC81-6FFBF288E183/0/America nSexualBehavior2006.pdf
Najśmieszniejsze jest jednak to, że kiedy instytut Gallupa robił badania telefoniczne i pytał: "Jak
myślisz - ilu homoseksualistów jest w USA?" to ludzie średnio podawali 25%. Oto działania
homoseksualnej propagandy w całej okazałości:
http://www.gallup.com/poll/147824/Adults-Estimate-Americans-Gay-Lesbian.aspx
Zadaniem współczesnego kina jest już tylko propaganda (szczególnie ordynarna w tzw. wielkich
hitach) ewentualnie głupia, prostacka rozrywka lub też "wielkie zatroskanie" sztucznymi
problemami. Jeśli ktoś sędzi, że obecność homoscen w niemal każdym serialu z USA jest
przypadkowa to ten ktoś jest doprawdy naiwny. Propaganda musi trwać...
Niestety żydo-masoneria sprawuje władzę w stanach i takie są tego efekty. Dziś homoseksualizm za 10 lat pedofilia będzie czymś normalnym.
już kiedyś pisałem o tym w temacie pod House of Cards, że tam wątek homo był ewidentnie niepotrzebny i nic nie wnosił do serialu. po prostu homolobby zadziałało i wrzucili to w wątek. ale zaraz odezwało się na mnie wielu homoobrońców i mój głos przepadł
Stary dziad jestem po 20 i pamiętam czasy gdy główne role w serialach grywali tylko biali. Swiat poszedł naprzód i w serialach też widać, że na najwyższych stanowiskach są kolorowi (nic do nich nie mam szczerze), zresztą na całym świecie też to widać jednak akurat to nie jest złe.
To homo wciskane na siłę jest szkodliwe szczególnie dla dzieci, które mają bardzo chłonne umysły i to co zapamiętają z dzieciństwa bardzo mocno wpływa na ich całe życie. Dzieciaki po tej homoedukacji w trakcie dorastania będą miały problemy typu kim jestem? Czy na pewno jestem hetero?