Powiem szczerze iż na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego serialu. Mało tego jako wielbiciel gatunku fantasy ( przeczytane ksiązki z seri Forgotten Realms = 76 oprócz tego HP wszystkie książki 8 razy filmy obejrzane po 6, Diuna wszystkie książki z serii przeczytane po 2 razy itp ) obejrzałem GoT dopiero w marcu tego roku i od pierwszego odcinka się zakochałem.
Każdy epizod trzyma w napięciu i po prostu nie da się przejść obok tego serialu obojętnie..
Valar Mroghulis;D Napisales mu ze Jon zginie i go Czerwona Kaplanka wskrzesi, noo i ze Ramsey bedzie lepsiejszy od Joffreya?
Człowiek spoiler sku**iel jakich mało haha :*. Spoko i tak obejrzę z zapartym tchem gdyż sugerujesz się pewnie książka a z tego co wiem serial różni się szczegółami ( np. Stark została wskrzeszona przez Pana ognia i takie tam szczegóły ;) )
Em, serial w sezonie 6 wyprzedził książkę więc sugeruje się tylko serialem ;) (Tak sezon 6 i 7 nie są na podstawie książki). A i Hodor zginie ;)
Z serialu Ci spojleruje, ale zginie wiecej osob, dodam, ze Arya bedzie Assasynem, Ogar zginie, ale nie zginie.Gora to samo, niby zginie ale nie zginie.Caly rod Tyrellow zginie jak i Martellow, no i jeszczd tod tego dziada od Blizniakow.A Bareathonowie tez wszyscy zgina, Tylly tylko Edmur zostanie.A najwazniejsze Hodor to nie hodor tylmo hold the door (macka z klanu uratuje) aaa zapomnial bym SAM ZAMOCZY (Nie pisze o portkach)
Hue hue hue nie czaicie iż jeste m na bieżąco z serialem i wiem o wszystkich sczegółach którymi mnie raczycie jako spojlerowicze ? :>. To ja Wam dodam iż w książce Lady Stark ( została zamordowana na Krwawych Godach, a później wskrzeszona przez Berica Dondarriona, który oddał za nią swoje życie. Po Krwawych Godach, Catelyn, wskrzeszona przez Berica Dondarriona, przybrała imię Pani Kamienne Serce i została dowódcą Bractwa bez Chorągwi. Przepełniona chęcią zemsty, skazywała na śmierć każdego, kogo uważała za zdrajcę. W Uczcie dla Wron spotyka Brienne i, nie wierząc w to, że dziewczyna jest jej wierna, każe jej wybierać: albo ta zabije Jaimego Lannistera, albo zostanie powieszona. Brienne wyznaje jej, że Jaime się zmienił i odmawia dokonania wyboru. Jednak tuż przed egzekucją krzyczy jedno słowo.