PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 410 tys. ocen
8,7 10 1 409713
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Czy tylko mnie śmieszą armie w tym serialu? Plastikowe ludziki jakby wyciągnięte z jakichś starych Total Warów. Na Nieskalanych to wprost patrzeć nie można, jeden gostek skopiowany razy tysiąc czy ileś tam. Jak oni stali na początku finałowego odcinka pod murami to zastanawiałem się o co w ogóle chodzi. A później ci Dothraki... chcieli jakby co jeździć tak długo na tych koniach aż się ziemia zawali pod murem czy co. Armie Danki ogólnie są jakby z kosmosu. Zresztą Lannisterów nie lepiej choć ci przynajmniej mają jakieś pomysły na obronę, łuczników, piechurów, rycerzy, tabory itd. Ogólnie jednak to wszystko wygląda bardzo źle. A przecież o ile pamiętam w początkowych sezonach było całkiem nieźle i fikuśne stroje Lannisterów były po prostu ozdobą elitarnych oddziałów, a nie elementem charakterystycznym plastikowej armii.

No ale armia Boltonów też dostała super wypasionych tarczowników itd., ogólnie niby to ma być podobne do średniowiecza tyle że ze smokami, a tak na dobrą sprawę to te armie wydają mi się być bardziej cudaczne i oderwane od rzeczywistości niż we Władcy Pierścieni.