Tyle lat by pokazać, że Danerys jest jednak złą i niczym nie rozni sie od innych?
Liczylem ze jak wygraja to Jon i Dany mianuja Sanse krolem a namiestnikiem zostanie Tyrion. Ona w Wintere,ll on na poludniu.
A Jon i Dany uciekna ze smokami wiesc spokojne zycie na jakiejs wysepce ze smokami. Szkoda smokow. Jeden zostal.
Ale Bran? Totalnie z d. Beznadziejne rozwiazanie plus te "wybory" w razie smierci krola i wyboru nowego. Zabija smaczek calego serialu o rodach wiezi krwi i tego kto jest bekartem kto nie itd. Zabija fundamenty.
Top rycerzy?
1. Jonah, Jamie, Bronn. Może Ogar.
Serial od 2-3 sezonow kulal ale liczylem chociaz na fajna koncowke. Zawiedli.
Z 10 na 8.
jaka Uzurpatorka , Formalnie jest z Rodu która sprawowała tron przez setki lat , Uzurpatorem był każdy kto nie był z rodu smoka czy blackfyer
Ubliżać innym o fikcyjną postać z serialu. Co dzień na filmwebie to coraz głupszych ludzi spotykam.
P.S. dobrze że zdechła
Ubliżam ci na podstawie twoich wypowiedzi które są głupie jak but i na ich podstawie stwierdzam ze jesteś bachorem i kretynem .
Zamiast ciekawie podyskutować Spinasz się o tą fikcyjną i nieistniejącą postać, jakby gwałciła ci matkę i szlachtowała rodzinę na każdym kroku. Masz problemy z odróżnieniem fikcji od rzeczywistości??
P.S nic dziwnego ,ze spotykasz na Filmwebie głupich ludzi ,sam należysz do ich elity.
W którym miejscu spinam się o fikcyjną postać? To nie ja zacząłem wyzywać ludzi od rozwydrzonych dzieci, bachorów i kretynów kolego. To nie ja piszę o gwałceniu matek. No normalnie pan super dorosły, wzór cnót wszelakich, brawo!
Ja tylko wydałem swoją opinię na temat postaci Daenerys za którą specjalnie nie przepadałem.
Pozdrawiam mimo wszystko, głuptasku :)
"Ja tylko wydałem swoją opinię na temat postaci Daenerys za którą specjalnie nie przepadałem.
Szkoda ,ze w najgłupszy, nic nie wnoszący sposób
Gdyż taki był zamysł. Amen.
A już tak poważnie, ja o tym serialu wypisywałem się na bieżąco w trakcie jego trwania, z tym co autor tematu napisał po części się zgadzam ale ludzie, na litość, umiejcie wylapac żart nawet jeśli uważacie go za głupi i nie spinajcie poślad w dyskusji o świecie fantasy. Chociaż tyle zróbcie w tej szarej i smutnej otaczającej nas rzeczywistości. Pozdro
Targaryenowie zdobyli władzę przez podbój. Jedynie Dorne uznało ich zwierzchność dobrowolnie. Rebelia Roberta to ten sam mechanizm, wsparty przez wyniesienie go na tron za zgodą większości zainteresowanych. W dodatku był po kądzieli spokrewniony z Targaryenami. To trochę jak przejęcie władzy w Anglii przez Tudorów po wygranej pod Bosworth.
Tylko nie zrób kupy ,trollu i żadna uzurpatorka tylko prawowita z prawowitego rodu .Szmaciarska Cersei nawet nie powącha tronu w książkach .Miłego oglądania prequeli
Uzurpatorka z rodu chorych psychicznie. Poza tym to że nie popieram PO to od razu jestem za PiS? Ja jestem lewakiem więc kibicowałem Innym. Wtedy wszyscy byli by równi <3
Taki jest świat wykreowany przez Georgea Martina,brutalny i szary Mam rozumieć ,ze Arya jest perfekcyjna psychicznie z otrucie całego rodu i pieczenia z ludzkiego mięsa pasztetów?? Sansa za nakarmienie psów swoim mężem?? ,Tyrion za uduszenie kochanki i zabicie starego na kiblu??Wszyscy są spoko dopóki przychodzi co do Targaryenów którzy nagle są źli gdy coś złego zrobią.Mam rozumieć ,ze Jon Snow to też szaleniec?? śmieszny i żałosny jesteś
Danka pochodzi rodu który rządził przez 300 lat ,najlepszego i najciekawszego .jak myślisz czemu robią teraz serial o nich a nie o Starkach?? bo oni dostali już swój happy end i niemal cały serial i nikomu się to nie podobało :D
tak Danka miała gorzej sprany łeb niż wszyscy inni a na dodatek była sztywna elo
A tak poważnie. Czy ty aby nie podchodzisz z zbyt poważnie do tego fikcyjnego świata przedstawionego w książkach martina? Każdy post który tu umieściłem napisałem pół żartem. Wyjmijcie kije z tego miejsca gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę proszę was i zacznijcie żyć prawdziwym życiem.
Wydaje mi się ,ze to jednak twój problem ,twoje emocjonalne wpisy typu "głupia szmata" "dobrze ,ze zdechła" wskazuje doskonale kto ma tu problem.Tak jak pisał wyżej Sebol, nawet nie wiesz jak przypominasz tą szaloną Dankę z której szydzisz :D
Ale wiesz że ja celowo używam takich określeń? Kurde co się z tym forum stało, kiedyś jakoś jak leciał 5 sezon po dodaniu takich postów rozpoczynała się sarkastyczna dyskusja, teraz wielki ból tyłka bo ktoś napisał "dobrze ze zdechła" o fikcyjnej postaci. Serio filmweb się stacza.
Być może podobnie będzie pokazana w kiszkach ale raczej na pewno nie tak głupio ,raczej jako zdobywca.A pokazali ją jak pokazali bo scenarzyści to banda fanbojsklich debili faworyzujących Lannisterów i Starków ,są równie głupi i żałośni jak cała ich fanbaza :D