- Do Winterfell przybędzie ród Umberów z darem. Najprawdopodobniej jest to Rickon Stark
- Jon Stark po ,,zmartwychwstaniu" zyskuje poparcie u ludzi
-Do stolicy przybywają tajemnicze twarze ;d edit:/// nie wiem, czy to stolica
sami zobaczcie i oceńcie
https://www.youtube.com/watch?v=a3AiQYiSjng
Ramsaya wątki przewijam od samego początku. Nie daję rady patrzeć na sk urwiela.
Znam to, sama większość scen z nim poprzewijałam. Zwłaszcza te momenty gdy kogoś torturuje. A jak D&D 'genialnie' połączyli wątki dając mu Sanse to naprawdę się wściekłam.
_chan_, To nie stolica, tylko jakaś tam samotna twierdza (wieża) której nazwy nie pamiętam w której Rhaegar Targaryen przetrzymywał (gościł) Lyanne Stark, siostrę Neda Starka. Jedna z tych nieznanych twarzy to właśnie Ned Stark, a ten drugi, który dowodzi ludźmi w zbrojach gwardii królewskiej to najprawdopodobniej legendarny Ser Arthur Dayne zwany Mieczem Poranka. Był bliskim oddanym przyjacielem księcia Rhaegara Targaryena. Całe to zdarzenie jest owiane wielką tajemnicą i tylko jedna żyjąca postać była naocznym świadkiem tamtych wydarzeń. Istnieje wiele teorii na ten temat, w tym własnie R+L=J, który ma być właśnie Pieśnią Lodu i Ognia. My będziemy oglądać to jako retrospekcję, poprzez zdolności Brandona Starka. Jest to moment na który książkowi fani czekają już prawie 20 lat.
Pasuje do tematu, nowe fotki z 3 odcinka:
http://watchersonthewall.com/new-photos-game-thrones-season-6-episode-3-oathbrea ker/
- Arya dalej ślepa i dalej z kijkiem.. różnica: zmieniła się miejscówka..
- QYBURN! :D Nie mogę się doczekać sceny z jego udziałem :D
- Davos z wtf na twarzy, pewnie na widok Jona;
- Tyrion i kolejny trunek;
- Max von Sydow to.. Max von Sydow xd
- Daenerys i Dothrakowie dalej w drodze.. mistrzem prędkości w pokonywaniu dystansów z odcinka na odcinek to oni z pewnością nie zostaną;
- Cersei odzyskuje swoją 'sucz' persone najwidoczniej, Jaime jak zwykle oberwie rykoszetem xd
- Bran i Trójoka Wrona przy Wieży Radości <3
- Dany za pewne widzi Dosh Khaleen, miejsce docelowe.