PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407817
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

- Do Winterfell przybędzie ród Umberów z darem. Najprawdopodobniej jest to Rickon Stark
- Jon Stark po ,,zmartwychwstaniu" zyskuje poparcie u ludzi
-Do stolicy przybywają tajemnicze twarze ;d edit:/// nie wiem, czy to stolica
sami zobaczcie i oceńcie
https://www.youtube.com/watch?v=a3AiQYiSjng

ocenił(a) serial na 5
_chan_

ciekawe czy pokażą psy Ramseya

ocenił(a) serial na 10
_chan_

Ramsay wyciera nóż w trailerze... rickon= reek? oby nie

ocenił(a) serial na 10
harfistka_nc

Wycierał nóż jak zabił ojca ;D

ocenił(a) serial na 10
Moren_2

zrobił to zaraz po zabójstwie ;)

ocenił(a) serial na 5
_chan_

Ramsaya wątki przewijam od samego początku. Nie daję rady patrzeć na sk urwiela.

kite_clayton

Znam to, sama większość scen z nim poprzewijałam. Zwłaszcza te momenty gdy kogoś torturuje. A jak D&D 'genialnie' połączyli wątki dając mu Sanse to naprawdę się wściekłam.

ocenił(a) serial na 3
_chan_

_chan_, To nie stolica, tylko jakaś tam samotna twierdza (wieża) której nazwy nie pamiętam w której Rhaegar Targaryen przetrzymywał (gościł) Lyanne Stark, siostrę Neda Starka. Jedna z tych nieznanych twarzy to właśnie Ned Stark, a ten drugi, który dowodzi ludźmi w zbrojach gwardii królewskiej to najprawdopodobniej legendarny Ser Arthur Dayne zwany Mieczem Poranka. Był bliskim oddanym przyjacielem księcia Rhaegara Targaryena. Całe to zdarzenie jest owiane wielką tajemnicą i tylko jedna żyjąca postać była naocznym świadkiem tamtych wydarzeń. Istnieje wiele teorii na ten temat, w tym własnie R+L=J, który ma być właśnie Pieśnią Lodu i Ognia. My będziemy oglądać to jako retrospekcję, poprzez zdolności Brandona Starka. Jest to moment na który książkowi fani czekają już prawie 20 lat.

ocenił(a) serial na 10
lpojar

Wieża radości

ocenił(a) serial na 10
lpojar

a co tam Howland Reed robił???

ocenił(a) serial na 3
harfistka_nc

jest tym jedynym żyjącym naocznym świadkiem :p

_chan_

Pasuje do tematu, nowe fotki z 3 odcinka:
http://watchersonthewall.com/new-photos-game-thrones-season-6-episode-3-oathbrea ker/

- Arya dalej ślepa i dalej z kijkiem.. różnica: zmieniła się miejscówka..
- QYBURN! :D Nie mogę się doczekać sceny z jego udziałem :D
- Davos z wtf na twarzy, pewnie na widok Jona;
- Tyrion i kolejny trunek;
- Max von Sydow to.. Max von Sydow xd
- Daenerys i Dothrakowie dalej w drodze.. mistrzem prędkości w pokonywaniu dystansów z odcinka na odcinek to oni z pewnością nie zostaną;
- Cersei odzyskuje swoją 'sucz' persone najwidoczniej, Jaime jak zwykle oberwie rykoszetem xd
- Bran i Trójoka Wrona przy Wieży Radości <3
- Dany za pewne widzi Dosh Khaleen, miejsce docelowe.