Witam,
zachecony opiniami zaczałem ogladac serial ale nie porwał mnie.
Kilka razy podchodziłem do 1wszego sezonu i ostatnio z nudy zaczałem ogladac odcinek za odcinkiem.
Aktualnie jestem na poczatku 3 sezonu i nadal wieje nudą, za duzo watków i ciezko mi sie bylo polapac, akcji mało itd.
Czy to sie zmieni poźniej? Warto sie dalej meczyc?
Daj na luz,to zalosny serial pro feministyczny,najlepiej to sprecyzuje gej Dwight i jego smieszne popleczniczki co zycia nie maja i marnuja zycie i czas na krytyke tego serialu tylko dlatego ze nie po ich mysli:) I cale szczescie bo gdyby to bylo po ich mysli to szybko by padl ten projekt :P
Piszac serio ogladaj to cos a akcja rozkreca sie 4 sezonem,5 sezon tez jest zajebisty a tylko watek Dorn tu niezle zwalono,6 sezon jest naprawde mega i walic tu skalanych ksiazka bo dzieki temu ze DD ida odmienna strona to jest lepiej:P
Spartakus tak jest swietny ale juz Vikingowie jednak po calosci jednak przegrywaja na dzis z GOT.
To zależy od oczekiwań. Skomplikowana i ciekawa fabuła to sezony 1-4. Sezony 5-6 i pewnie 7 też to serial nielogiczny z prostą i głupią fabułą, ale dostarczający mnóstwo akcji i naprawdę imponujących scen z rozmachem podobnym do blockbusterów (to dopiero od sezonu szóstego). Więc jeśli chodzi głównie o akcję to radzę poczekać na sezon 5, choć już od końcówki trzeciego dzieje się bardzo dużo, ale przez jakiś czas jeszcze to ma sens.
Jesli bedziesz sluchal skalanych ksiazka to zapomnij ze Ci ten serial poleca,pamietaj o jednym,ze wlasnie dzieki temu ze D.D. ida dalej wlasna droga to serial duzo zyskal a tylko ci ska\lani ksiazka placza ku mojemu zadowolemiu:P
Serial od 5 sezonu jest lepszy od książki dla ludzi którzy zamiast Forresta Gumpa wolą oglądać X-menów.