PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407852
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Witam,
zachecony opiniami zaczałem ogladac serial ale nie porwał mnie.

Kilka razy podchodziłem do 1wszego sezonu i ostatnio z nudy zaczałem ogladac odcinek za odcinkiem.
Aktualnie jestem na poczatku 3 sezonu i nadal wieje nudą, za duzo watków i ciezko mi sie bylo polapac, akcji mało itd.
Czy to sie zmieni poźniej? Warto sie dalej meczyc?

ocenił(a) serial na 8
kopernik87

Daj na luz,to zalosny serial pro feministyczny,najlepiej to sprecyzuje gej Dwight i jego smieszne popleczniczki co zycia nie maja i marnuja zycie i czas na krytyke tego serialu tylko dlatego ze nie po ich mysli:) I cale szczescie bo gdyby to bylo po ich mysli to szybko by padl ten projekt :P
Piszac serio ogladaj to cos a akcja rozkreca sie 4 sezonem,5 sezon tez jest zajebisty a tylko watek Dorn tu niezle zwalono,6 sezon jest naprawde mega i walic tu skalanych ksiazka bo dzieki temu ze DD ida odmienna strona to jest lepiej:P

Morden74

dzieki za szybką odp.
nie czytałem ksiazek, Wikingowie i Spartakus sa wg mnie o Wiele lepsze

ocenił(a) serial na 8
kopernik87

Spartakus tak jest swietny ale juz Vikingowie jednak po calosci jednak przegrywaja na dzis z GOT.

ocenił(a) serial na 6
kopernik87

To zależy od oczekiwań. Skomplikowana i ciekawa fabuła to sezony 1-4. Sezony 5-6 i pewnie 7 też to serial nielogiczny z prostą i głupią fabułą, ale dostarczający mnóstwo akcji i naprawdę imponujących scen z rozmachem podobnym do blockbusterów (to dopiero od sezonu szóstego). Więc jeśli chodzi głównie o akcję to radzę poczekać na sezon 5, choć już od końcówki trzeciego dzieje się bardzo dużo, ale przez jakiś czas jeszcze to ma sens.

ocenił(a) serial na 8
kopernik87

Jesli bedziesz sluchal skalanych ksiazka to zapomnij ze Ci ten serial poleca,pamietaj o jednym,ze wlasnie dzieki temu ze D.D. ida dalej wlasna droga to serial duzo zyskal a tylko ci ska\lani ksiazka placza ku mojemu zadowolemiu:P

ocenił(a) serial na 6
Morden74

Serial od 5 sezonu jest lepszy od książki dla ludzi którzy zamiast Forresta Gumpa wolą oglądać X-menów.

kopernik87

Czytałem wszystkie książki i obejrzałem wszystkie sezony. Powiem tak: Jeżeli na tym etapie cie nie zainteresował zbytnio, to nie wiem, czy ci się dalej spodoba. 3 i 4 sezon są najlepsze, więc jeśli nie przypadną ci do gustu, to nie oglądaj 5 i 6, bo są duże słabsze.