jak mozna oglądać to coś ? rozumiem obsada jest wysmienita ale nic po za tym. przeciez takie
seriale sieją tylko zgorszenie bo młodzi gniewni idioci utoższamiają się z takimi pierdołami. przeciez
ten serial jest nudny i beznadziejny nakrecic coś o X a pokazywać o Y a mówić o Z
No dokładnie, zgadzam się z Tobą w stu procentach, przez ten serial teraz utożsamiam się z pierdołami, to zniszczyło mi życie. Jakbym mogła cofnąć czas to bym w ogóle nie zaczynała tego gówna oglądać. Twoja wypowiedź powinna zostać udostępniona gdzie się da, żeby młodzi i gniewni się dowiedzieli, jaki niebezpieczny jest ten serial i nie dali się w to wciągnąć.
Popieram w 100%! Nie dajmy się omotać! Przekażmy to wszystkim, którzy nie zaczęli jeszcze oglądać. Nie jest jeszcze za późno, możemy ich ocalić...
W 100% racja!
Sam obejrzałem wszystkie odcinki, teraz moja matka jest pełna podziwu kiedy idąc do miasta mówię że zmierzam do " Królewskiej Przystani ", co gorsza, zacząłem używać magii!
Pisowski pomiocie dałeś 10 pileckiemu a zapomniałeś smoleńska ocenić. To twój poziom nie zabieraj się za rzeczy które cie przerastają. ps. napisanie z małej pewnych zwrotów to nie błąd jeśli rozumiesz co mam na myśli .
Z pisowcami tak jest że głośno krzycza a z myśleniem mają ptoblemy i kojarzeniem faktow
Stary temat ale prawdziwy, ten serial to jakieś nieporozumienie, kompletne dno. Gdybym mógł się cofnąć w czasie, to bym go nie obejrzał, żeby nie być młodym i gniewnym!
i po co tyle jadu serial to jakies nieporozumienie jesli komus sie podoba ok ale rowniez jest ok jesli ktos ocenia to na 1... wiecej kultury ludzie