większego shitu nie widziałem w życiu a dużo widziałem. Zero polotu, fabuła płytka, bochaterowie nie są wyraźiści. CZytałem książke i wogóle się wydfarzenia nie pokrywają i ogólnie nawet Harry Potter jest o niebo lepszy.
Jakim cudem jest tak wysoko w rankingu ?!
Oglądają to pozbawieni gustu Gimbusowie z Gimbazy i w ogóle fani discopolowej literatury.
Nie rozumiem jak ktoś może dać temu filmowi więcej niż 1/10 ja po dwóch odcinkach dostałem obstrukcji od nadmiaru nudy.
No właśnie nie oglądam i dziwię się że ktoś w ogóle daje radę wytrzymać więcej niż 20 minut przy tym gównie. Na prawdę ludzie to tylko pokazuje jakie smutne jest wasze życie. afuuu
Pewnie nigdzie nie wychodzą tylko siedzą przed komputerem w oczekiwaniu na buforowanie kolejnego odcinka żeby zobaczyć nagie ciała i rozpocząć masturbację.
Kolejne asy.... Co Cię to obchodzi co kto ogląda i co kto lubi?
Nie podoba Ci się to nie oglądasz serialu, albo filmu. Proste?
Rozumiem, gdybyś napisał coś konstruktywnego, co Ci nie pasi, co powinni poprawić itd., ale nie trzeba obrażać...
Ja nie przepadam np. za Breaking Badem, ale nie wchodzę tam na forum hejtować i wyzywać tych, którzy to lubią.
A przed komputerem to siedzisz zapewne cały dzień TY nieudaczniku życiowy, by się wyżyć na innych, bo tutaj nikt Ci w łeb nie odmachnie.
Też dużo rzeczy mi w Grze o Tron nie pasuję, czasem, aż chcę wyłączyć po 10 minutach, ale ogólnie to serial świetny, najlepszy prawdopodobnie jaki obecnie nadają.
Faktem jest, ze ten serial daloby sie skrocic u polowe i nic by na tym nie stracil, a tylko zyskal. Jest duzo glupich, przegadanych albo przeruchanych scen. Poza tym mankamentem serial jest dosc ciekawy, postacie sa jednowymiarowe, ale na tym polegaja seriale. Kazdy bohater ma byc utozsamiany z jakas cecha.
SPOILER ALERT!!!1
A Baristan podąży za Jorahem i wyzna mu miłość i wyruszą z powrotem do Westeros
wiedziałem ze jakis debil sie znajdzie który bedzie spojlerował ;/;/;/ no dzięki, teraz to juz nie mam ochoty oglądac ostatnich 2 odcinków sezonu
A teraz przeczytaj swój post. Skoro oglądasz shity, "bochaterów" możesz nie nie lubić, a mam wątpliwości, czy czytałeś książkę. Może pozostań przy HP?
już w Zmierzchu były lepsze bitwy niż jakiś Obaryn z Górom. Taki kicz.
W ogóle fabuła taka przewidywalna i płaska, że czasami czuję się jakbym oglądał Ulicę Sezamkową