PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407852
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

gra o tron to gówno

ocenił(a) serial na 10

większego shitu nie widziałem w życiu a dużo widziałem. Zero polotu, fabuła płytka, bochaterowie nie są wyraźiści. CZytałem książke i wogóle się wydfarzenia nie pokrywają i ogólnie nawet Harry Potter jest o niebo lepszy.

ocenił(a) serial na 10
lluukk

Jakim cudem jest tak wysoko w rankingu ?!
Oglądają to pozbawieni gustu Gimbusowie z Gimbazy i w ogóle fani discopolowej literatury.

ocenił(a) serial na 10
tamerlan_2

Nie rozumiem jak ktoś może dać temu filmowi więcej niż 1/10 ja po dwóch odcinkach dostałem obstrukcji od nadmiaru nudy.

ArekMiszczemGarnkuf

nie chcesz nie oglądaj twój wybór :)

ocenił(a) serial na 10
kat8

No właśnie nie oglądam i dziwię się że ktoś w ogóle daje radę wytrzymać więcej niż 20 minut przy tym gównie. Na prawdę ludzie to tylko pokazuje jakie smutne jest wasze życie. afuuu

ocenił(a) serial na 10
ArekMiszczemGarnkuf

Pewnie nigdzie nie wychodzą tylko siedzą przed komputerem w oczekiwaniu na buforowanie kolejnego odcinka żeby zobaczyć nagie ciała i rozpocząć masturbację.

ocenił(a) serial na 10
tamerlan_2

Kolejne asy.... Co Cię to obchodzi co kto ogląda i co kto lubi?
Nie podoba Ci się to nie oglądasz serialu, albo filmu. Proste?
Rozumiem, gdybyś napisał coś konstruktywnego, co Ci nie pasi, co powinni poprawić itd., ale nie trzeba obrażać...
Ja nie przepadam np. za Breaking Badem, ale nie wchodzę tam na forum hejtować i wyzywać tych, którzy to lubią.
A przed komputerem to siedzisz zapewne cały dzień TY nieudaczniku życiowy, by się wyżyć na innych, bo tutaj nikt Ci w łeb nie odmachnie.
Też dużo rzeczy mi w Grze o Tron nie pasuję, czasem, aż chcę wyłączyć po 10 minutach, ale ogólnie to serial świetny, najlepszy prawdopodobnie jaki obecnie nadają.

ocenił(a) serial na 10
HyHYyHY

Spójrz od początku na posty i zobacz czy coś Ci tutaj nie zgrzyta :P

ocenił(a) serial na 10
ArekMiszczemGarnkuf

Skoro nie oglądasz, to czemu komentujesz?

ocenił(a) serial na 10
myszszata

Komentuje bo mogę.

ocenił(a) serial na 9
lluukk

ten watek jest niepotrzebny. O gustach sie nie dyskutuje

michal6258321

Faktem jest, ze ten serial daloby sie skrocic u polowe i nic by na tym nie stracil, a tylko zyskal. Jest duzo glupich, przegadanych albo przeruchanych scen. Poza tym mankamentem serial jest dosc ciekawy, postacie sa jednowymiarowe, ale na tym polegaja seriale. Kazdy bohater ma byc utozsamiany z jakas cecha.

ocenił(a) serial na 6
michal6258321

Jeśli o gustach się nie dyskutuje, to po cholerę powstało to forum?

ocenił(a) serial na 10
G00N3R

Te spoilery! Bolton będzie królem

lluukk

To dlaczego masz to ocenione na 10?

ocenił(a) serial na 10
helagolasz

Szary robak zabije Deneris.

ocenił(a) serial na 10
endofallhope

A zapomniałem ! Wtedy jak ją nakryje z Missandei i stanie się zazdrosny.

ocenił(a) serial na 9
tamerlan_2

SPOILER ALERT!!!1
A Baristan podąży za Jorahem i wyzna mu miłość i wyruszą z powrotem do Westeros

ocenił(a) serial na 10
Wojen13

wiedziałem ze jakis debil sie znajdzie który bedzie spojlerował ;/;/;/ no dzięki, teraz to juz nie mam ochoty oglądac ostatnich 2 odcinków sezonu

ocenił(a) serial na 10
lluukk

oglądaj - pokażą cycki gorącej bułki :D

ocenił(a) serial na 10
lluukk

A teraz przeczytaj swój post. Skoro oglądasz shity, "bochaterów" możesz nie nie lubić, a mam wątpliwości, czy czytałeś książkę. Może pozostań przy HP?

ocenił(a) serial na 10
myszszata

Zmierzch był lepszy niż HP!

ocenił(a) serial na 10
endofallhope

Hary Poter jest najlepszy. Magik z prawdziwą różczką a nie jakieś smoki.

ocenił(a) serial na 10
lluukk

już w Zmierzchu były lepsze bitwy niż jakiś Obaryn z Górom. Taki kicz.
W ogóle fabuła taka przewidywalna i płaska, że czasami czuję się jakbym oglądał Ulicę Sezamkową

ocenił(a) serial na 10
skolowany

Powinni zakazać produkcji Tywin zgine.

ocenił(a) serial na 10
myszszata

Jeśli czepiasz się ortografii to brak ci argumentów.

ocenił(a) serial na 8
lluukk

Jeszcze 4 miesiące temu bym w to nie wierzył, ale masz całkowitą rację. Niestety. Nie tylko Harry Potter, nawet Narnię i Gwiezdny Pył się znacznie lepiej oglada niż to komercyjne guwno jakim jest 7 i 8 sezon