- Jak takiego smoka zabić? Jak to było w książce?
- Jak niby ten Theon odbije siostrę
- Czy pani Sand z lichu mama Żmij jakoś się wyratuje?! (bardzo mi na niej zależy ;-)
- Dlaczego ten serial sprowadza się do zaspokajania potrzeb fanów Dana/Snow/seks/wielka miłość - czy w książce tak było?
- Złota Kompania, to jakaś armia z "Afryki"? Słonie? Mieli te słonie? Co to za jedni?
Odcinek oczywiście był super ale cały ten romans (jestem uczulony na Snowa) przyprawia mnie o mdłości. Cersei czapki z głów po raz kolejny! Po Tywinie najlepsza postać chyba, mimo że kibicuję Danusi ;-)
- Jak takiego smoka zabić? Jak to było w książce? - skąd mamy wiedzieć serial wyprzedził książkę.
- Jak niby ten Theon odbije siostrę - Będzie ich nabierał na kop w jaja.
- Czy pani Sand z lichu mama Żmij jakoś się wyratuje?! (bardzo mi na niej zależy ;-) - Jebać ją. Za zabijanie bez celu. Niech zdychają.
- Dlaczego ten serial sprowadza się do zaspokajania potrzeb fanów Dana/Snow/seks/wielka miłość - czy w książce tak było? - skąd mamy wiedzieć serial wyprzedził książkę.
-Złota Kompania, to jakaś armia z "Afryki"? Słonie? Mieli te słonie? Co to za jedni? - To armia najemna z Essos, słonie występują nie tylko w afryce. Mogły zostać przeniesieni do świata Lodu i ognia tak jak wilki, psy i inne zwierzęta.