ktos wie jak wiele planuja zrobic sezonow? bo skoro serial opiera sie na ksiazkach to te musza sie kiedys skonczyc. tylko prosze bez spoilerow bo wlasnie zaczynam 6 sezon, a i tak mam juz sporo zaspoilerowane...
8 bedzie ostatnim, Jona ożywią, zginie wróbel, ta żona Dżofreja, jego brat, będzie bitwa, zginie Ramsej, i Danka wypłynie do Westeros i ta zostanie królową (ta matka dżofreja). To chyba tyle jeśli o 6 chodzi a i Dżon jest synem Tegrajena i sistry Neda a i zginie Hodor i ten dziadek z drzewa ;)
Cieszę się że mogłem pomóc.
Ta matka Dżofreja zginie z ręki jednorekiego brata. Danka zdobędzie Królewską Przystań i reszte Westeros. Inni zaburza Mur i zdewastuja Północ. Jon zginie w walce. Bran i Sam znajdą sposób, jak pokonać Innych. Uda się ale przyplaci życiem jeden smok. Euron pokona Yare i Daenerys, zostanie królem Westeros, z Tyrionem jako namiestnikiem. Koniec
To nie bjeda spekulacje ale wycieki z sezonu 7 choć że Dżon zginie i matka Dżofreja to kłamstwo bo mają do 8 żyć jakoś a tak inni rozwla mur w 7 sezonie a Dżon zaliczy Danke Smok zdechnie ale jak będę łapać innego żeby pokazać go na południu. no i to tyle jeśli o 7 chodzi a i wróci wioślarz. Ten ja Ci zały 6 streściłem a ty to spekulacjami nazywasz no kurede....
Znam te spoilery, ale Cersei nie ginie, a ni wcale jeszcze nie potwierdziło się czy inni zabiją viseriona i go ozywia. Mozliwe ze pojawi sie 4 smok- lodowy. To samo się tyczy Jaimiego, który sam ostanio powiedział, że ta teoria o zabiciu swojej siostry jest zbyt oklepana.
Lancelu powiedz Ogarowi, żeby powiedział WTTW_FILM żeby poinformował Przema, że zaraz mu odpowiem. Xd. A na serio dzięki, już odpowiadam. Racja, przytoczyłem tylko najbardziej popularne teorie serwisów fanowskich. Jeśli chcecie znać moją opinię to dość przewidywalne i nieciekawe rozwiązania, zwłaszcza z tym Jonem. Liczę na więcej. Jeśli Dedeki nas rozczaruja pozostaje wiara w Martina. Kiedyś przebakiwal coś o komecie, która wywoła apokalipsę. Ciekawie by było.:-)
Jak przedmówcy napisali: 7 sezon przedostatni a 8 ma być ostatnim. Mniej więcej od początku serial był planowany na 7 lub 8 sezonów i najwidoczniej padło na 8 (nikogo chyba to nie dziwi, że.. więcej). Saga jeszcze niedokończona więc od pewnego momentu/pewne wątki to już wymysł scenarzystów z pomysłów Martina (a sam autor sagi mówił już wielokrotnie, że on co rusz zmienia swoje pomysły więc w sadze wszystko się potoczy inaczej.. może poza samą końcówką, o ile Martin podoła.. :D).
Swoją drogą radzę nadrobić zaległości i wtedy wchodzić na forum, bo są ludzie i parapety, które walą spoilerami gdzie popadnie :)
Tak wlasnie zrobie bo wyzej pare chamskich osob sie znalazlo, ktore nie potrafia odpowiedziec na pytanie wiec wola popsuc komus zabawe ale mam juz doswiaczenie z takimi wiec czytam tylko trzy pierwsze slowa komentarza i wtedy decyduje czy czytac dalej czy brac sie za kolejny komentarz. ;) Jeszcze raz- dzieki za pomoc. :)