Filmweb doradza mi ten, że ten serial jest w 94% moim guście - Jest na pierwszym miejscu ze wszystkich seriali. Obejrzałem 1 sezon.... na siłe (po 4 odcinku miałem ochotę skończyć) I jedyne co mogę powiedzieć,że straszny suchar... tak jak podpowiada Filmweb, suchar ok. 94%. Ciekawych scen jest ok. 6% całości.
w twoim życiu jest jeszcze mniejszy procent ciekawych scen, a większy sucharów, jednak żyjesz... ciekawe w ogóle po co?
sucharskiej opinii, dodajmy dla porządku
- a DeLarge to była smętna ciota w białych kalesonach, taka jest moja prywatna opinia
A ty widzę przejawiasz fetysz dotyczący zwierząt w szczególności wilków, czyżbyś w swoim życiu się jakiemuś oddał?
Typowe dla agresywnego zoofila plucie jadem na prawo i lewo, kiedy wytknie mu się jego zwierzęce ciągoty.
Skąd ty bierzesz takie czarujace fanki ? Ta Alex to mi na niezłą laskę wygląda. Taka żyleta.
Tego nie znam, ale znam taką fraszkę:
"Jak ochronić takie jagnię,
Które samo wilka pragnie?"
"Głupiego wilka i cielęta liżą."
Wilk jest popularny. Pogoglowałem trochę i okazuje się ,że internet pełen jest mądrości na temat tego niegodziwego stworzenia.
To coś przyczepilo mi się kilka miesięcy temu. Stosowałem już różne środki. Najpierw wycierałem buta o trawę. Póżniej szorowałem najmocniejszymi, dostępnymi na rynku środkami. Nawet antygrzybem wysmarowałem. Zdesperowany poszedłem nawet do wróżki, która obiecała klątwę rzucić.
i co? i nic. Jukatos okazal się zarazą niezwykłą.. Mam nadzieję, że firmy farmaceutyczne opracują jakąś metodę pozbycia się podobnego paskudztwa.
Dlaczego Pan depcze po swojej Pani Mamie, będę zmuszony to zgłosić do obrońców praw zwierząt.
Wyjątkowo niskich lotów ta riposta. Czyżby znowu sam Lucyper zrobił sobie z pańskiego zadka plac zabaw?
Gdyby ból kuperka był nie do zniesienia polęcę Panu odpowiednie maści.
Pozdrawiam serdecznie
Szanownemu Panu chciałbym móc podziękować pięknie za jakże pomocne porady, zaczerpnięte, jak mniemam, z samego, z pewnością arcyciekawego, życia Szanownego Pana. Niemniej rzec się ośmielę, iż Szanownego Pana upodobań nie podzielam.
Drobiazg to dla mnie podziękowań niewart. Od lat charytatywnie staram się pomagać podobnym Panu degeneratom. Martwię się jednak, czy aby Lucyper ręki zbyt głęboko nie wsadził i w kiszkach boleśnie nie namieszał.
Jak zwykle serdecznie pozdrawiam i życia bez bólu życzę.
Proszę już przestać się dzielić z Szanownymi Filmwebowiczami, Pańskimi przeżyciami z astralnymi postaciami, gdyż jest to niesmaczne.
Proszę juz przestac kłamać. Dobrał się Panu do rzyci diabeł i żaden Pański trolling tego nie zmieni.
Zjawiskiem naturalnym zdaje się być utrata Szanownego Pana kontaktu z rzeczywistością, biorąc pod uwagę niezwykłe Szanownego Pana eksperymenty seksualne przy udziale postaci astralnych.
Za to zjawskiem całkowicie nienaturalnym jest Pana obecność na tym miłym forum.
Jakby Pana w Rowie Marianskim utopili, a Pan nadal tonie.
Niezwykle głęboko-niski poziom nam Pan prezentuje.
Chętnie porobiłbym na Panu eksperymenty. Jesli jest Pan zainteresowany proszę o wiadomość na privie.
Pełen szacunku i podziwu wobec Szanownego Pana upodobań, zmuszony jestem jednak odmówić, niemniej dziękując Panu za tę przyjacielską propozycję.
nasz drogi HRA do wszystkich, których ceni i podziwia, zwraca się per "młoda damo";
więc uważaj, żebyś nie ukazał mu się przypadkiem jako user inteligentny i kumaty - na razie jak widać jeszcze ci to nie zagroziło, ale lepiej się strzeż
Jak Pan Suchy wilk raczył wspomnieć, tylko osoby które obcowały z nim, w tym wypadku jego chłopak Pan HRA. Zwracają się do niego per Pani.
Typowe dla Szanownego Pana obrażanie porządnych userek.
Jeszcze jeden taki tekst i wylądujesz na liście moich psychofanów.
Szanowna Pani już jest dawno na mojej liście trolli i nic nie robi,aby z niej zniknąć.
Wpisz mnie jeszcze na listę tych, którzy cię nie lubią, nie szanują i nie podziwiają.
Jak można nie lubić i nie szanować takiego wspaniałego mężczyzny jakim jestem ja bez dwóch zdań. To przecież trolling.
Oczywiście, że można trollować, ale jak długo. Moderacja nie będzie bierna na Pani zabawy.
czemuż niegodziwego?
przytoczę przysłowie: "Kto boi się wilków, nie powinien chodzić do lasu."
Obejrzyj młoda damo film pt." Wilk i zając", a dowiesz się czemuż to niegodziwego.
Co jest sucharem? Może jak głównemu bohaterowi zafundowali to, co w 9. odcinku?
To tylko Heniek. Nie zjadl batona i gwiazdorzy. Nie zwracaj uwagi, bo zupelnie mu odbije.
To co akurat zafundowali staremu Starkowi to nie suchar tylko zupełne nieporozumienie. Tylko wyłącznie dzięki tej postaci dotrwałem aż do 9 odcinka, 10 obejrzałem bo liczyłem na zakończenie, na coś co spowoduje że jednak sięgnę po drugi sezon... niestety nie doczekałem się. Ogólnie zmarnowany potencjał, bo ten na prawdę był duży