PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408236
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Filmweb doradza mi ten, że ten serial jest w 94% moim guście - Jest na pierwszym miejscu ze wszystkich seriali. Obejrzałem 1 sezon.... na siłe (po 4 odcinku miałem ochotę skończyć) I jedyne co mogę powiedzieć,że straszny suchar... tak jak podpowiada Filmweb, suchar ok. 94%. Ciekawych scen jest ok. 6% całości.

użytkownik usunięty
heniek_5

w twoim życiu jest jeszcze mniejszy procent ciekawych scen, a większy sucharów, jednak żyjesz... ciekawe w ogóle po co?

SuchyWilk doradza mi co w moim życiu jest Sucharem... to dopiero paradoks...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Alex_DeLarge_

sucharskiej opinii, dodajmy dla porządku
- a DeLarge to była smętna ciota w białych kalesonach, taka jest moja prywatna opinia

ocenił(a) serial na 6

To fajnie że umiesz wyrazić swoją opinie :)

użytkownik usunięty
Alex_DeLarge_

niesucharską, dodajmy znowu dla porządku, wielbicielu smętnych ciot ;P

ocenił(a) serial na 6

A ty widzę przejawiasz fetysz dotyczący zwierząt w szczególności wilków, czyżbyś w swoim życiu się jakiemuś oddał?

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10

Typowe dla agresywnego zoofila plucie jadem na prawo i lewo, kiedy wytknie mu się jego zwierzęce ciągoty.

użytkownik usunięty
jukatos

^ dokładnie

ocenił(a) serial na 9
Alex_DeLarge_

I to na Sucho

ocenił(a) serial na 10

Skąd ty bierzesz takie czarujace fanki ? Ta Alex to mi na niezłą laskę wygląda. Taka żyleta.

użytkownik usunięty
HRA

To się chyba nazywa zwierzęcy magnetyzm.

ocenił(a) serial na 10

Jak mówi stare porzekadło "Zachciało się kozie męża, to poszła za wilka "

użytkownik usunięty
HRA

Tego nie znam, ale znam taką fraszkę:
"Jak ochronić takie jagnię,
Które samo wilka pragnie?"

ocenił(a) serial na 10

"Głupiego wilka i cielęta liżą."

Wilk jest popularny. Pogoglowałem trochę i okazuje się ,że internet pełen jest mądrości na temat tego niegodziwego stworzenia.

ocenił(a) serial na 10
HRA

To powinno być mottem waszej trollowej szajki.

użytkownik usunięty
HRA

Chyba coś ci się do buta przyczepiło.

ocenił(a) serial na 10

To coś przyczepilo mi się kilka miesięcy temu. Stosowałem już różne środki. Najpierw wycierałem buta o trawę. Póżniej szorowałem najmocniejszymi, dostępnymi na rynku środkami. Nawet antygrzybem wysmarowałem. Zdesperowany poszedłem nawet do wróżki, która obiecała klątwę rzucić.
i co? i nic. Jukatos okazal się zarazą niezwykłą.. Mam nadzieję, że firmy farmaceutyczne opracują jakąś metodę pozbycia się podobnego paskudztwa.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Dlaczego Pan depcze po swojej Pani Mamie, będę zmuszony to zgłosić do obrońców praw zwierząt.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Wyjątkowo niskich lotów ta riposta. Czyżby znowu sam Lucyper zrobił sobie z pańskiego zadka plac zabaw?
Gdyby ból kuperka był nie do zniesienia polęcę Panu odpowiednie maści.

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) serial na 10
HRA

Szanownemu Panu chciałbym móc podziękować pięknie za jakże pomocne porady, zaczerpnięte, jak mniemam, z samego, z pewnością arcyciekawego, życia Szanownego Pana. Niemniej rzec się ośmielę, iż Szanownego Pana upodobań nie podzielam.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Drobiazg to dla mnie podziękowań niewart. Od lat charytatywnie staram się pomagać podobnym Panu degeneratom. Martwię się jednak, czy aby Lucyper ręki zbyt głęboko nie wsadził i w kiszkach boleśnie nie namieszał.
Jak zwykle serdecznie pozdrawiam i życia bez bólu życzę.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Proszę już przestać się dzielić z Szanownymi Filmwebowiczami, Pańskimi przeżyciami z astralnymi postaciami, gdyż jest to niesmaczne.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Proszę juz przestac kłamać. Dobrał się Panu do rzyci diabeł i żaden Pański trolling tego nie zmieni.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Zjawiskiem naturalnym zdaje się być utrata Szanownego Pana kontaktu z rzeczywistością, biorąc pod uwagę niezwykłe Szanownego Pana eksperymenty seksualne przy udziale postaci astralnych.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Za to zjawskiem całkowicie nienaturalnym jest Pana obecność na tym miłym forum.
Jakby Pana w Rowie Marianskim utopili, a Pan nadal tonie.
Niezwykle głęboko-niski poziom nam Pan prezentuje.
Chętnie porobiłbym na Panu eksperymenty. Jesli jest Pan zainteresowany proszę o wiadomość na privie.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Pełen szacunku i podziwu wobec Szanownego Pana upodobań, zmuszony jestem jednak odmówić, niemniej dziękując Panu za tę przyjacielską propozycję.

użytkownik usunięty
jukatos

^ zgłaszam tego chama

ocenił(a) serial na 10

Siebie Szanowny Pan też zgłasza?

jukatos

Suchy Wilk to ponoć Pani, a nawet widziałem określenie "dama"

użytkownik usunięty
heniek_5

nasz drogi HRA do wszystkich, których ceni i podziwia, zwraca się per "młoda damo";
więc uważaj, żebyś nie ukazał mu się przypadkiem jako user inteligentny i kumaty - na razie jak widać jeszcze ci to nie zagroziło, ale lepiej się strzeż

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Jak Pan Suchy wilk raczył wspomnieć, tylko osoby które obcowały z nim, w tym wypadku jego chłopak Pan HRA. Zwracają się do niego per Pani.

użytkownik usunięty
jukatos

Typowe dla Szanownego Pana obrażanie porządnych userek.

Jeszcze jeden taki tekst i wylądujesz na liście moich psychofanów.

ocenił(a) serial na 10

Szanowna Pani już jest dawno na mojej liście trolli i nic nie robi,aby z niej zniknąć.

użytkownik usunięty
jukatos

Wpisz mnie jeszcze na listę tych, którzy cię nie lubią, nie szanują i nie podziwiają.

ocenił(a) serial na 10

Jak można nie lubić i nie szanować takiego wspaniałego mężczyzny jakim jestem ja bez dwóch zdań. To przecież trolling.

użytkownik usunięty
jukatos

Można.

ocenił(a) serial na 10

Oczywiście, że można trollować, ale jak długo. Moderacja nie będzie bierna na Pani zabawy.

użytkownik usunięty
jukatos

Donieś na mnie, to ci ulży.

ocenił(a) serial na 10

Dlaczego jesteś niegrzeczna.

użytkownik usunięty
HRA

czemuż niegodziwego?

przytoczę przysłowie: "Kto boi się wilków, nie powinien chodzić do lasu."

ocenił(a) serial na 10

Obejrzyj młoda damo film pt." Wilk i zając", a dowiesz się czemuż to niegodziwego.

użytkownik usunięty
HRA

z tego zająca strasznie sadystyczne bydlę

użytkownik usunięty

"Natura wilka w las prowadzi,
z natury ludzie grzeszyć radzi."

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Co jest sucharem? Może jak głównemu bohaterowi zafundowali to, co w 9. odcinku?

ocenił(a) serial na 10
potas13

To tylko Heniek. Nie zjadl batona i gwiazdorzy. Nie zwracaj uwagi, bo zupelnie mu odbije.

HRA

cóż za cięta riposta

potas13

To co akurat zafundowali staremu Starkowi to nie suchar tylko zupełne nieporozumienie. Tylko wyłącznie dzięki tej postaci dotrwałem aż do 9 odcinka, 10 obejrzałem bo liczyłem na zakończenie, na coś co spowoduje że jednak sięgnę po drugi sezon... niestety nie doczekałem się. Ogólnie zmarnowany potencjał, bo ten na prawdę był duży