PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408236
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Filmweb doradza mi ten, że ten serial jest w 94% moim guście - Jest na pierwszym miejscu ze wszystkich seriali. Obejrzałem 1 sezon.... na siłe (po 4 odcinku miałem ochotę skończyć) I jedyne co mogę powiedzieć,że straszny suchar... tak jak podpowiada Filmweb, suchar ok. 94%. Ciekawych scen jest ok. 6% całości.

ocenił(a) serial na 8
jukatos

Całkowicie Szanownego Pana popierać pozwolę sobie, pisać należy tak, jak się słyszy, nie inaczej. Pozostają oczywiście również inne, bogate formy zapisu, jak pismo obrazkowe na ten przykład. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
nigys

http://1.fwcdn.pl/u/90/89/1569089/1569089.1.jpg

ocenił(a) serial na 8
jukatos

Jestem zmuszony najmocniej Szanownego Pana o wybaczenie upraszać, ponieważ jeszcze nie osiągnąłem takiego poziomu, by Szanownego Pana pismo obrazkowe rozumieć. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
nigys

Najmocniej Szanownego Pana przepraszam, ale jeszcze nie osiągnąłem takiego poziomu, by Szanownego Pana teksty interpretować móc. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Tak, oczywiście. Nic tylko gadają, poza tym nic się nie dzieje. Nikt z okna nie wylatuje, na królewskim dworze nie ma intryg, Pietruś Paluszek nie knuje, królowa się nie łajdaczy, król nie pije, dziki nie jest dziki, wilkory nie mają najmniejszego znaczenia etc. etc. Oczywiście, tak, tak. Jeżeli to jest dla Ciebie nudą, to aż się boję myśleć, co nie jest. Odgłosy strzałów z broni krótkiej czy krasnali z dziwkami razy dziewięć?

ocenił(a) serial na 8
heniek_5

Zjedz w końcu tego batona.

nigys

Proszę nie kompromituj się.

ocenił(a) serial na 8
heniek_5

Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz.

nigys

Ja też nie wiem, bo w ogóle nie zacząłem z Tobą rozmawiać

ocenił(a) serial na 8
heniek_5

Sorry, kolego, tylko cię testowałem. Reagujesz prawidłowo, jesteś spoko i do zaakceptowania.

ocenił(a) serial na 10
nigys

Znowu się łasi do mężczyzn.

ocenił(a) serial na 8
jukatos

Szanownego pana zboczone upodobania są obce mojej skromnej osobie.

ocenił(a) serial na 10
nigys

Hetero to Pan nie jest.

ocenił(a) serial na 8
jukatos

Tak cię zabolało, ze odrzuciłem twoje zaloty?

ocenił(a) serial na 10
nigys

Przed chwilą napisałem to Panu w inny topicu.

ocenił(a) serial na 8
jukatos

Musi ci na mnie bardzo zależeć, ale widzisz, Jukatosie, nic z tego nie będzie.

ocenił(a) serial na 10
nigys

Cieszę się, że Szanowny Pan się z tym wreszcie pogodził.

ocenił(a) serial na 8
jukatos

No, nie becz już.

ocenił(a) serial na 10
nigys

Nie jestem owcą, proszę Pana.

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Przeczytałeś książkę?

ocenił(a) serial na 8
mareczekp2

Problem nie jest to czy ktoś książke przeczytał czy też nie, ten serial ogądają ludzie którzy nie ruszyli fantasy od dawien dawna.
Musimy przyznać mu racje dla osoby która nie siedzi w "Grze o Tron" Pierwsze 5 odcinków może się wydawać nudne i nie ma w tym nic złego bo ja sam przysypiałem na kilku odcinkach z pierwsze sezonu :). Serial rozkręca się bardzo powoli ale jeśli da mu się szanse na prawdę daje rade :).

ocenił(a) serial na 8
Loir

Dodam jeszcze, że po książkę sięgnąłem dopiero po obejrzeniu 2 sezonu :)

Loir

O i dziękuje za zrozumienie. W wyniku martwego sezonu na nowe odcinki wszelkich seriali chyba nie mam wyjścia i ruszę z drugim sezonem.

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Chodziło mi o to że napisałeś wcześniej o zmarnowanym potencjale, więc myślałem że przeczytałeś książkę i jako adaptacja serial nie sprostał Twoim oczekiwaniom. Mógłbyś podać jakieś konkretne przykłady co Ci się podobało a co nie? Może w końcu zaczniemy normalnie rozmawiać a nie sobie wrzucać jak Wilk i ktoś tam jeszcze :)

ocenił(a) serial na 8
heniek_5

o co "Cały ten zgiełk"? (tak na marginesie świetny musical) - jednym się podoba innym nie. A namawianie kogoś, komu się nie podoba, żeby mu się spodobało, ( i odwrotnie) sensu większego nie nie ma

heniek_5

Bardzo mi przykro, że okazało się, że jednak masz gorszy gust ;)

Private_Witt

Mnie również. Moda na Sukces 10/10, Breaking Bad 5/10. Poważnie?

heniek_5

Mam Mode na Sukces 10/10:D? Chyba dla jaj dane ;)

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Oglądasz BB. Poważnie?

HRA

Skąd taki wniosek?

heniek_5

Serial jes świetny.Nie znacie sie ,cyce! Hej!

ocenił(a) serial na 9
baca350

Baca, dajze ciupaskę, jak ich zajebiu, to ich zabijo... Hej!

ocenił(a) serial na 9
baca350

Co ci powiem to ci powiem ale ci powiem: Dobry

baca350

No! Są jeszcze prawdziwi znawcy dobrego kina! Hej!

użytkownik usunięty
baca350

Słusznie prawicie. Poleję wam.

baca350

Heri, witaj! H.

ocenił(a) serial na 9
baca350

O czym jest ten temat tak właściwie ?

ocenił(a) serial na 9
Gdyniaa

O Heńku, który za dużo wypił.

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

heńku drogi, sięgaj po drugi sezon.. pierwsze cztery odcinki były nudne w pierwszym sezonie, ale były konieczne z tego względu ,iż musi być jakieś nawiązanie do fabuły etc rozwinięcie i uświadomienie nas o co chodzi, od piątego odcinka dalej no po prostu masakra :) drugi sezon również, szczególnie dwa ostatnie odcinki miażdżą system, ja Cie tutaj krytykował nie będę bo każdy ma swój gust i trzeba to uszanować...