PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408236
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Filmweb doradza mi ten, że ten serial jest w 94% moim guście - Jest na pierwszym miejscu ze wszystkich seriali. Obejrzałem 1 sezon.... na siłe (po 4 odcinku miałem ochotę skończyć) I jedyne co mogę powiedzieć,że straszny suchar... tak jak podpowiada Filmweb, suchar ok. 94%. Ciekawych scen jest ok. 6% całości.

ocenił(a) serial na 9
heniek_5

Heniek! Wracaj pod monopolowy i strzel sobie jabola.

VooooDoooo

Ok spoko, już wychodzę. Tylko poczekaj na mnie i nie wypij mi wszystkiego.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
VooooDoooo

No i przepowiedziałeś
http://www.youtube.com/watch?v=O9Q9XRfFRlk

HRA

No... gość jest dobry

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Ma talent, ale w końcówce osłabł. Jakby mu smakować przestało. Dziwne.

HRA

Hmm dziwi Cię to. Rozumiem, że Ty nie miałabyś/miałbyś (jakiego rodzaju w ogóle jest HRA, to skrót jakiś? Chociaż patrząc na poziom prób obrażenia mnie to raczej najbliżej Ci do rodzaju nijakiego) problemu z taką butelką.

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Znowu niezdarnie sucharzysz.
Nie. Nie miałabym.

HRA

Tu się zawiązała jakaś swoista Straż Nocna tego serialu? Jednym się podoba innym nie, tak trudno Wam to pojąć. 1 sezon jest nudny i przegadany, a już najlepsze są "sceny batalistyczne". Nie chciałem spoilerować ale muszę. Pół sezonu wszyscy gadają o wojnie, a jak w końcu dochodzi do bitwy to kończy się ona za nim w ogóle się zaczęła. Tyrion dostaje młotkiem od "swojego dzikusa" i budzi się po wszystkim, a Jamie nie wiadomo jak znalazł się w niewoli

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Heriotza mówi ,że to serial dla bystrych ludzi , a wiedz poczciwcze, że Heriotza zawsze mówi prawdę.

HRA

A kto to?

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Dama niezwykła, perła Filmwebu, największa znawczyni seriali o jakiej słyszałem.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Suchy Wilk też tak mówi, a to równie niezwykła dama.

HRA

Jakież to seriale oprócz Gry o Tron ów dama ta Heriotza ogląda? Może coś poleci na czas serialowej posuchy? ale, że Suchy Wilk to też dama... ?!

ocenił(a) serial na 10
heniek_5

Heriotza to trollica znana na całym filmwebie, jest członkiniom szajki trollów w której skład wchodzą: HRA, Suchy wilk i nigys.

użytkownik usunięty
heniek_5

Proszę nie oczekiwać wiele po panu Jukatosie. Zanudza wszystkich swoim antykatolickim trollingiem na tym forum oraz na forum Inne, myli sutannę z sukienką, twierdzi, że pochodzi od małpy, składa nieprzyzwoite propozycje porządnym dziewczynom i jest powszechnie znanym donosicielem moderacji.

ocenił(a) serial na 10

Szanowna Pani pochodzi od Prararararababci z żebra mężczyzny, ulepionego ze ścierwa przez kosmiczną małpę na swoje podobieństwo, która po stracie męża i jednego z synów musiała ratować rodzaj ludzki stosunkami kazirodczymi z drugim synem.

użytkownik usunięty
jukatos

Jak już kiedyś Szanownemu Panu tłumaczyłam, ale ponieważ Szanowny Pan ma mózg jak groszek, to wytłumaczę jeszcze raz, chociaż nie mam pewności, czy tym razem do Szanownego Pana dotrze.
Nie ze ścierwa, tylko z Boskiego materiału i według Boskiej matrycy i mam w sobie Boskie tchnienie i dlatego jestem doskonała.
Nie mam pojęcia o jakowejś kosmicznej małpie, to Szanowny Pan pochodzi od małpy.
O jakiej stracie męża Szanowny Pan mówi, kiedy po śmierci Abla Adam i Ewa mieli jeszcze Seta,( który wybudował miasto Henoch) i jeszcze wiele synów i córek nie wymienionych z imienia.

ocenił(a) serial na 10

To tak pochodzisz z kazirodczych związków, stworzona z "prochu" czyli ścierwa na podobieństwo kosmicznej małpy, gdyż mamy z małpami bardzo dużo podobieństw(katolicy mają jeszcze umysł szympansów).

użytkownik usunięty
jukatos

Szanowny Pan jak zwykle nic nie zrozumiał, i uprzejmie Szanownego Pana upraszam, żeby nie przypisywał mi zwyczajów, jakie panują w Szanownego Pana rodzinie.

ocenił(a) serial na 10

To nie ja twierdzę, iż pochodzę z kazirodczych związków, choć szanuję Pańską rodzinę

użytkownik usunięty
jukatos

Twierdzenie,że ja z takiej pochodzę nie ma nic wspólnego z szacunkiem, więc nie kłam.

ocenił(a) serial na 10

Mój Pan Ojciec wychował mnie w duchu szacunku i opieki wobec zwierząt z pełną akceptacją ich drapieżnej natury. Tak też czynię po dziś dzień.

użytkownik usunięty
jukatos

Po co mi to piszesz, i tak nie wiem o co ci chodzi, poza tym nic mnie to nie obchodzi.

ocenił(a) serial na 10

To jest zrozumiałe ze względu na Pani akceptacje wobec katolicyzmu, co najczęściej równa się kalectwu umysłowemu.

użytkownik usunięty
jukatos

Dowaliłeś mi tak, że idę se szczelić w łeb.

ocenił(a) serial na 10

Samobójcy idą do piekła.

użytkownik usunięty
jukatos

Piekło to jest jak muszę gadać z tobą.

ocenił(a) serial na 10

Ktoś Pani każe gadać?

użytkownik usunięty
jukatos

W sumie masz rację, gupia jezdem, że ci się daję tak prowokować, muszę z tym skończyć.

ocenił(a) serial na 10

To jest zrozumiałe ze względu na Pani akceptacje wobec katolicyzmu, co najczęściej równa się kalectwu umysłowemu. Istnieje promyk nadziei, że przy mnie zmądrzejesz.

ocenił(a) serial na 10

Jesteś członkiniom. Wszystko się wydało. Jukatos odkrył prawdę.

użytkownik usunięty
HRA

Teraz będę musiała się zabić.

ocenił(a) serial na 10

O nie, nieeee...
Proszę się opamiętać delikatna białogłowo. Filmweb bez Ciebie stałby się nic nie znaczącym portalem.
a co ze światem? Jakiż nudny i pusty by się zrobił ,gdyby Ciebie zabrakło. Pewnie nawet drzewa przestałyby kwitnąć a kobiety rodzić.
Nie rób tego proszę. Powstrzymaj swą piękną dłoń i przemyśl to raz jeszcze.

Lepiej ubijmy Jukatosa.

użytkownik usunięty
HRA

Jesteś czarującym dżentelmenem, HRA, niejeden mężczyzna mógłby się od ciebie wiele nauczyć. Taki jukatos na przykład jak należy się zwracać do kobiety.
Może któraś zechciałaby wtedy zwrócić na niego uwagę.

Co prawda propozycja ubicia jukatosa bardzo mi się podoba, jednak uważam, że nie warto przez niego iść do więzienia.

ocenił(a) serial na 10

Katolicy jak zwykle spiskują na życie ateisty(i to publicznie!), nazywając to "sprawiedliwością", ciągle obrażając i prowokując, by później wytknąć "nienawiść" Porządnemu Ateiście, który lekko się uniósł. Ot, katolicyzm(trolling) w pigułce.

użytkownik usunięty
jukatos

Uprzejmie upraszam Szanownego Pana, aby nie przypisywał nam najgorszych cech swojego atołkowego miotu.

ocenił(a) serial na 10

Kto normalny wierzy, że świat powstał w 7 dni, żydka z astralnego stosunku, chodzącego po wodzie i ukrzyżowanego za czyjeś grzechy? Chyba tylko osoby chcące odebrać życie innym i myślące o samobójstwu.

użytkownik usunięty
jukatos

Narzuciłam sobie limit odpowiedzi na Szanownego Pana zaczepki w liczbie trzy na dobę, żeby niepotrzebnie nie robić spamu, ta jest dzisiaj druga.

Szanowny Pan jako ograniczony ateista nie potrafi pojąć, że dla Boga nie istnieje czas ani przestrzeń. Dla Boga jedna chwila może się rozciągnąć na tysiąc lat, a tysiąc lat skurczyć do rozmiaru jednej chwili.

Bardzo brzydko Szanowny Pan się wyraża o Synu Bożym, upraszałabym Szanownego Pana o odrobinę tolerancji, a w regulaminie jest zapis o tym, że nie powinno się obrażać uczuć religijnych, a Szanowny Pan właśnie to czyni.

Jeżeli ktoś wierzy, to nie ma nic nadzwyczajnego w cudzie chodzenia po wodzie.

Mój Bóg mnie kocha i umarł za moje grzechy, żebym była zbawiona i poszła do nieba, w tym też nie ma nic dziwnego.

Kiedy mówiłam o samobójstwie, to była ironia, ale Szanowny Pan, jako ograniczony ateista jej nie wyczuł.

I jak miałabym Szanownemu Panu odebrać życie, skoro nigdy Szanownego Pana nie widziałam, nie znam i zapewne nigdy nie poznam? Czyżby Szanowny Pan miał nierówno pod sufitem i czyżby Szanownemu Panu mieszało się życie wirtualne z realnym?

Na koniec dopieprzę się jeszcze do pisowni: piszemy "myślące o samobójstwie"

ocenił(a) serial na 10

Narzucając sobie limity jesteś ograniczoną katoliczką

Mówisz to słowami bożymi czy sama się uważasz za boga? Bo w biblii tych herezji nie ma.

Brzydko? Obraza uczuć religijnych? hahahahha Kim był jezus? Polakiem? Aryjczykiem? Nordem? Murzynem? Był żydem, znowu nie odróżniasz prawdy od fałszu. Narodzony w dziwny kontakcie boga z ziemską dziewicą.

Nie ma nic nadzwyczajnego w latającym potworze spaghetti wystarczy, że ktoś wierzy. Czy ktoś taki jest brany za poczytalnego?

Sam Pani to powiedział?

To czasem nie jest grzech żartować sobie z odebrania życia?

Pan Hra już mnie pytał o miejsce zamieszkania i składał dziwne propozycje, jeśli byście się postarali, może byście mnie odszukali. Po katolikach nie spodziewam się za dużo.

Serdecznie Szanownej Pani dziękuję, rad będąc jednocześnie, iż dane jest mojej skromnej osobie zaszczyt mieć pobierania nauk polskiej pisowni od Damy tak szlachetnej oraz kompetentnej.

użytkownik usunięty
jukatos

Byś lepiej podziękował za darmowy zastrzyk wiedzy, zamiast się głupio pytać.

ocenił(a) serial na 10

Dobrze się bawiłem, czytając te bajania. Dziękuje.

ocenił(a) serial na 8
heniek_5

I jeszcze czasami opowiada, że stworzył go szatan i płaci haracz pederastom.

ocenił(a) serial na 10
nigys

Szanowny Pan składa dwuznaczne propozycje mężczyzną i wyznaje im uczucia.

użytkownik usunięty
jukatos

mężczyznOM, analfabeto
(z naciskiem na "anal" w twoim przypadku)

ocenił(a) serial na 10

Literówki zdarzają się każdemu, zboczone skojarzenia na temat mężczyzn tylko homosiom.

użytkownik usunięty
jukatos

to nie literówka, to byk,
a reszta to w pańskim bolszewickim miocie

ocenił(a) serial na 10

Mała literówka, za którą chciałbym wszystkich Państwa serdecznie przeprosić. Nijak ma się do Pańskich byków.

ocenił(a) serial na 8
jukatos

Ależ ja się zupełnie z Szanownym Panem zgadzam, wszelkie rzekome błędy (jak to złośliwie nazywają przeciwnicy Szanownego Pana) Szanownemu Panu wytykane, to nic innego jak skróty myślowe w piękny oraz nowatorski sposób ujęte. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
nigys

Pan za swoją niezwykle miłościwą i sensowną wypowiedź otrzymać winien pochwałę. Pozdrawiam serdecznie.