PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407852
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

tez serial sie rozkreci??

użytkownik usunięty

nie czytalem książek z tej serii ani nie znam tej historii, może mi ktoś w skrócie opowiedzieć czy sie coś tu będzie działo? sory jak kogoś obrazilem ale oczekiwałem czegos ciekawszego

ocenił(a) serial na 9

intryga jest tu tak skomplikowana i zawiła, że potrzebuje długiego rozbiegu: trzeba wprowadzić wiele postaci, opowiedzieć o ich powiązaniach, a do tego naszkicować tło polityczne i historyczne. Potem akcja rusza, ale bez znajomości w/w aspektów nie sposób się w niej połapać. Nie wiem jak to będzie przedstawione w serialu, ale gdybym miał zgadywać to powiem: będzie ciekawie

ocenił(a) serial na 7

polecam przeczytać książkę, serial to za mało by wczuć się w fabułę.

ocenił(a) serial na 8

Oj, będzie się działo. Intrygi, morderstwa, bitwy, wojny. W tle widmo inwazji smoczej dziedziczki z jednej strony a z drugiej Innych zza Muru. Bohaterowie, nawet ci, którzy wydają się być pierwszoplanowi będą padać jak muchy a ich miejsce zajmą kolejni rządni władzy i wpływów. Na nudę na pewno narzekać nie będzie można. Obawiam się tylko, że kiedy przyjdzie co do czego HBO może zamknąć produkcje bo koszty odcinków będą musiały znacznie wzrosnąć. ( szereg bitew, oblężeń zamków, no i te przeróżne stwory zza Muru będą wymagały sporo efektów specjalnych)

ocenił(a) serial na 8
bonhart22___

racja, chociaż do tej pory nie widać aż tego budżetu, pewnie obsada swoje wziela,a scenografia przez cała sage może sie sprawować jak było w Zakazanym Imperium, gdzie koszta pilotu były ogromne ze względu na scenografie,która pózniej cały czas wystarczała

ocenił(a) serial na 10

Mysle,ze to serial nie dla ciebie. Tak bardzo to on sie nie rozkreci. Sadze,ze wlasnie taki typ narracji bedzie do ostatniego odcinka. No i chyba nikogo nie obraziles. Dobrze,ze pytasz.

użytkownik usunięty
HRA

dziekuje bardzo za odpowiedzi

ocenił(a) serial na 8

ten najnowszy odcinek powinnen Cie usatysfakcjonować