Gra z Cieniem
powrót do forum 1 sezonu

Koniec 1 sezonu

ocenił(a) serial na 5

Cieniem jest Rysiek z Klanu, a jego łącznikiem małolat, czyli synek lekarki i agenta gestapo.
A tak poważnie to twórców trochę poniosło. Ja rozumiem zamysł , żeby zakończyć tak by zachęcić do ogladania ewentualnego 2 sezonu. Ale na litość boską. Żaden wątek nie został zakończony. Poziom absurdu powala. Brak takiego podsumowania sezonu. Mógł być fajny serial, a wyszła lipa.

mistan333

Jestem totalnie skołowany po obejrzeniu ostatniego odcinka. Typowałem różne postaci, które mogłyby być "Cieniem". Niestety po zakończeniu 1 sezonu - nic nie wiadomo. Czekamy na 2 sezon...

osteo

Ponoć kontynuacja nie jest planowana...

ocenił(a) serial na 7
BlankaA_filmweb

Jest planowana.

osteo

Albo i nie czekamy.

ocenił(a) serial na 7
mistan333

A przypadkiem Porada nie jest cieniem?

ocenił(a) serial na 6
mateo88

No właśnie na to chyba wygląda. Pola powiedziała że przekazywała meldunki cienia i nagle on idzie do Porady. Zupełnie mi to nie pasuje

mateo88

Tak wygląda, ale w ostatniej scenie nie padło ani hasło, ani odzew.

mistan333

No wyszła… najbardziej mnie rozwalili jak Gruszka spadła z balkonu.. przypomniała mi się smierć Hanki w kartonach…

ocenił(a) serial na 5
paolka16

Mnie to akurat rozbawilo, ciekawe ile było dubli, zanim manekin odpowiednio "plasnął" ;p

ocenił(a) serial na 4
mistan333

Scenariusz jest napisany na podstawie książki, historia raczej jest zakończona. Chociaż kto artyście zabroni;)

mistan333

Zgadzam się w całej rozciągłości. Nie wiem, czy powinnam obejrzeć całość jeszcze raz, bo może coś przeoczyłam, czy... odpuścić.