przecież teeraz 3 seria już jest rozpoczęta :) coś słabo śledzisz : )
P.S; już 70% przetłumaczone więc może dziś dodają :D :)!!
na początku jak widziałem zapowiedz 3 odc jak Grimm strzela do Monroe przeraziłem się , żRe chcą zabić najlepszą postać :P ale naszczęście odetchnąłem z ulgą :P odc dynamiczny jak dla mnie na plus trochę luzów od głównego wątku jakim jest klucz... :)
tajny agent Renarda w Wiedniu trochę może namieszać mogę się mylić ale wydaje mi się ,że Adalind go slyszała jak rozmawia z kapitanem ;| ale on widział ją w tym pokoju od Frau się porobiło ^^
a Wy co sądzicie?
W odc było od razu widać, że to strzelanie do Monroe'a było ukartowane :) Ale fajne te blutbady były super :)
Adelind pewnie teraz będzie chciała być z Kapitanem. Ale trochę się zdziwiłam jak płakała po śmierci księcia, myślałam, że ona jest z nim tylko dla interesów. A tak ogólnie to on naprawdę nie żyje?Bo już się trochę pokręciłam w tym wszystkim :P
A może Frau ożyje jakimś cudem? Chociaż mało prawdopodobne. Zobaczymy co będzie teraz z Adelind i tą wróżką.
Nick póki co nie wykazuje nadnaturalnych mocy, ale ma superwytrzymałość. To jeszcze przeżyję, mam nadzieję, że na tym się skończy :)
również jestem podobnego zdania.. do fantastycznych mocy to............od tego są inne seriale :P
a on ma jedynie Grimmować :P :)
ciekawe co z dzieckiem komu sprzeda kiedy jak :P tzn wiadomo ma byc dla cyganki za pomoc ale... moze byc inaczej :P :)nasz grimm zmienia kolory jak kameleon ;d zobaczymy co dalej niech go juliet odżywia bo coś chudy ;d
a już mysłałem , że chciał się oświadczyć Monroe a tu tylko' wspolne mieszkanie ;d
Pewnie Adelind coś wymyśli, żeby nie oddać dziecka. A to Kapitan jest ojcem, nie? Może on zainterweniuje :)
Ja też myślałam, że się oświadczy. A może weseny w jakiś inny sposób się oświadczają? :P
A tak poza tym, chciałam zapytać czy jak oglądacie to nazwy własne są tłumaczone, w senie "Blutbad- wilkor" albo "wesen-biont". Jak widzę te tłumaczenia to mnie skręca w środku :P
Fajne stworzenia z tych Najad :)
Oby za dużo nie cudowali z "nowymi mocami" Nicka :)
Kapitan nie wydawał się zaskoczony faktem obecności tam Adalind
W sumie odcinek był interesujący, ciekawe jak potoczy się rozmowa Julietty z Nickiem w sprawie "M" :)
P.S. Interesuje mnie co to za El Cucuy będzie w następnym odcinku i kiedy posuną choć troszkę dalej sprawę klucza oraz czy dziecko Adalind to sprawka księciunia Ericka czy kapitanka Renarda :)
zgadzam się co do nowego stwora ciekawy :D i dobrze tego trzeba :)!! z zapowiedzi wydaje mi się, że to będzie znowu z jakiś z rodzaju rzadkich wesenów jakiś demoniczny lub diabeł xd coś jak smok ziejący ogniem w 1 sezonie lub 2 bodajże co mieszkał w jaskini starzec z córką : P
no też czekam na rozwój z kluczem...
na szczęscie... Grimm do końca Grudnia hahah ! w przeciwieństwie d o innychseriali wystratował póxniej one już kończą się, swoją emisje na początku grudnia bardzo wielie a Grimm, że był od X.2013 to trwa to mnie cieszy, że nawet w święta go zobaczę :)!!
Myślę, że to będzie coś w rodzaju czy zamyśle la Lirony :)
Tak, też się cieszę z ego naszego "prezentu na święta";)
Powiem Wam, że ten nowy odcinek nie był zbyt dobry. Nic nie wniósł do głownych wątków. Znowu opierało się wszystko na polowaniu na weseny
no z tą syreną taki słabszy, mam nadzieję , żę nast. będzie wyżej jak początkowe odcinki : )
Też mam taką nadzieję. Bo tamten sezon był taki. A te pierwsze odcinki tego sezonu zdążyły przyzwyczaić do wysokiego poziomu :)
ale teraz szykuje się mocny odc. z tego co widać w zapowiedzi.. oby! :)
p.s napisy pewnie jutro ; >
Dzięki :)
Odcinek też już oglądnięty :)
Choć przyznam, że spodziewałam się czegoś lepszego... Dalej trwa walka z wesenami, ani śladu kroku w kierunki rozwiązania zagadki mapy na kluczu i poczynań rodziny królewskiej.
zapewne nie długo dostaniemy odcinki zawierające slub i wspolne zycie ciag dalszy Monroe i Rosalee oczywiscie to moja osobista opinia wcale tak nie musi byc:P no i powrót matki nicka wiec hmm zanim bedzie poruszona sprawa klucza troche poczekamy sobie chociaz ktow wie to tylko przypuszczenia :D
przynajmniej na bierząco mamy adalind i jej poczynania z dzieckiem i dzialania agenta Renarda we Wiedniu : )
Bo ja jestem ciekawa co z tym dzieckiem :)
A i na pewno będzie ciekawy odcinek jak rodzice M. i R. się poznają :)
tak jesT:)
- Kapitan wysłany / mieszka w kanałach a nie lux hotelu/ odrazu atakowany
- rada wesenów wysyła "killera"
- nick wpisuje do księgi o wesenie'
- juliet sie przydała na coś
- nowy ksiażę
minus?
- za mało hank-a jak dla mnie : P
- strach rosalee przed rada wesenów
- 3odc temu była wzmianka o matce nicka a tu dalej nic nie ma jej itp...
- gdzie dalej wątek z kluczem ? dośc mam spraw pobocznych o mordercach wesenów jako główną akcję odcinka a klucz i inne pooboczne (wiem przesaadzam: P )
Nie przesadzasz, klucz jest tu najistotniejszy, a oni go pomijają. Jeszcze sprawa Kapitana, który kiedyś skopiował klucz i przesłał faksem mapkę. GDZIE? I PO CO? Czyżby jednak jego intencje nie były do końca szczere?
Też tak sądzę. Grimm mu nie przeszkadza (póki co), a on ma jednak swoje powody, których mu nie ujawnia.