Grupa zadaniowa: Sezon 1 Grupa zadaniowa sezon 1, odcinek 6
odcinek Grupa zadaniowa (2025)

Grupa zadaniowa | Poza ideami złego i dobrego postępowania jest rzeka.⁩

Out Beyond Ideas of Wrongdoing and Rightdoing There Is a River 1h
8,1 306  ocen
8,1 10 1 306
Grupa zadaniowa
powrót do forum s1e6

GoT moment

ocenił(a) serial na 7

Kompletnie się nie spodziewałem, że Robbie umrze. Wręcz byłem przekonany, że to się nie stanie, a przynajmniej nie na tą chwilę.

ocenił(a) serial na 9
Duda_11_fw

Mimo, że postać jest pełna odcieni szarości również liczyłem, że przeżyje

ocenił(a) serial na 6
idnarb

Jeżeli oni już długo obrabiali domy, czemu nie mieli pieniędzy? Przecież on mieszkał u siostrzenicy a domów dilerów obrobili mnóstwo czemu nie mieli pieniędzy

ocenił(a) serial na 8
Duda_11_fw

Spodziewałem się, że może zginąć, ale obstawiałem raczej ostatni odcinek serialu. Jest bohaterem tragicznym. Zadbał o utrzymanie rodziny, ale zginął z ręki zabójcy swojego brata. Szkoda, bardzo dobrze zagrana postać

ocenił(a) serial na 7
Duda_11_fw

najlepsza rola w tym serialu, najlepsza postać, straciłam zainteresowanie po tym odcinku.

ocenił(a) serial na 9
ebola_day

To już końcówka. Miałem odpuścić na koniec poprzedniego. Świetne zakończenie “It’s over Robbie it’s over”. No, ale dałem szansę. Teraz tylko boję się cukierkowego zakończenia w stylu: Rodzina policjanta spotyka się z rodziną, która opiekuje się córka brata Robbiego i wszyscy głaszczą kurę Gerte

ocenił(a) serial na 9
andrzejbodzio

Uff. Nie miałem racji z zakończeniem ;)

andrzejbodzio

twórcy widać świadomie podjęli ryzyko, ale postanowili domknąć wątek otwierający, czyli syna Toma. Może pod względem napięcia, to nie było do końca idealne, gdyż to opadło wraz z finałem odcinka 6, ale jako taka klamra skupiona na obyczajowym wątku + ładnie domknięto w zasadzie historię każdej postaci, to miało to już sens.

ocenił(a) serial na 6
tocomnieinteresuje

Jeżeli oni już długo obrabiali domy, czemu nie mieli pieniędzy? Przecież on mieszkał u siostrzenicy a domów dilerów obrobili mnóstwo czemu nie mieli pieniędzy