Grzech Fatmagül

Fatmagül'ün Suçu Ne
2010 - 2012
7,4 1,2 tys. ocen
7,4 10 1 1225
Grzech Fatmagül
powrót do forum serialu Grzech Fatmagül

Jak dla emitowanie BG jest niedorzeczne. Powtarzanie od początku serialu, którego premierowa emisja zakończyła się ledwie dwa miesiące temu (19 kwietnia), nie ma najmniejszego sensu. Czy nie lepiej było by, puszczać GF dalej? Pozostaje jedynie pogratulować TVP.

HotChocolate90

Eh, gdyby chociaż ten serial był po angielsku to bym go sobie na YouTube pooglądała a tak lipa :(

ocenił(a) serial na 7
marmotta85

Wydaje mi się że ten serial jest na YT z polskimi napisami. Możesz sprawdzić.

HotChocolate90

Sprawdzę :)

ocenił(a) serial na 7
marmotta85

Możesz oglądać po angielsku dziewczyny w spoilerach napisały jak to można zrobić. Ściągnij sobie program VLC media player. Na youtube wpisuj tytuł po turecku kopiuj link do danego odcinka i wklejaj do programu VLC w zakładce plik następnie otwórz strumień sieci i tam jest okienko do wklejenia i wciskasz odtwarzaj , a na stronie amara są angielskie napisy: na dole strony jest folder Filmy szukaj wciśnij szukaj i w okienku wpisz tytuł po turecku i numer odcinka następnie klikasz odcinek który Cię interesuje i wybierasz po lewej stronie angielski z zieloną kropką i pobierasz napisy w formacie SRT. Później wystarczy tylko w programie VLC media player kliknąć zakładke napisy i dodaj plik z napisami chociaż wystarczy też przeciągnąć ściągnięty folder z pulpitu do programu i wszystko automatycznie się zgra. Są napisy do wszystkich odcinków chociaż niepokolei i trzeba przeglądać. Fajna sprawa nie trzeba czekać do września, a napisy idealnie pasują w czasie. Sama skorzystałam, jeśli nie bardzo zrozumiałaś moją instrukcję to poszukaj w spoilerach pomocy innych dziewczyn to banalnie proste wystarczy dobrze poczytać :)

ocenił(a) serial na 7
Iwa_18

Acha jeszcze jedno ważne spostrzeżenie na youtube są oryginalnej długości odcinki a napisy są podzielone na dwie części i w połowie oglądania brakuje napisów. Więc podziel sobie odcinki również na dwie części czyli wpisuj na youtube np Fatmagulun sucu ne 1 part 1 i ściągnij napisy do pierwszej części czyli np. Fatmagulun sucu ne 1 part 1. Później druga część na youtube np. Fatmagulun sucu ne 1 part 2 i to samo na amara Fatmagulun sucu ne 1 part 2. Podałam przykłady odnośnie pierwszego odcinka. Nie wiem na jakim się zatrzymałaś, ale jeśli na polskiej emisji w TVP to prawdopodobnie na 34 polskim odcinku. Więc musisz dalej ciągnąć od 18 tureckiego odcinka. Mam nadzieję że pomogłam powodzenia i miłego oglądania.

Iwa_18

Dzięki, szczerze to miałam ogromny problem z tymi napisami żeby w kleić do programu. Teraz już dam radę :)

ocenił(a) serial na 7
marmotta85

Cieszę się, że mogłam pomuc bo sama na początku musiałam się połapać jak to pogodzić:)