PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617239}

Grzech Fatmagül

Fatmagül'ün Suçu Ne
2010 - 2012
7,4 1,2 tys. ocen
7,4 10 1 1212
Grzech Fatmagül
powrót do forum serialu Grzech Fatmagül

Czy między odcinkiem 78, a 79 nie było jakichś dodatkowych scen, które TVP wycięło? Poza tym na początku odcinka 79 Asu powiedziała do Mustafy, że wie kto zabił Vurala (i że już wróciła), a pod koniec odc. (kiedy dopiero wracała z lotniska) była zaskoczona wiadomością o jego śmierci. Ktoś w PL zmienił kolejność tych scen, czy w oryginale też tak jest?

ocenił(a) serial na 10
Nika_9

Nika 9 Sądzę, że tak może być w oryginale, bo napis był po turecku "jakiś czas wcześniej". Poza tym to już nie pierwszy taki odcinek, bo w odcinku w którym Mustafa zawiesił swoją hustkę też tak było. Tzn na początku pokazali jak podchodzi do hustki a potem lektor przetłumaczył turecki napis godzinę wcześniej. Myślę, że to jest oryginał, TVP nie tnie scen tylko Turcy.

Klaudi78

Wielkie dzięki za odpowiedz, przyznaję ze wstydem, że nie oglądałam zbyt uważnie, bo zupełnie nie zauważyłam tego napisu... ale cieszę się, że TVP jednak nie majstruje przy odcinkach :) . Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Nika_9

Nika 9 Każdemu się zdarza :) Chociaż szczerze przyznam, że jest to dezorientujące i trzyma w napięciu. Kiedy czekam na odpowiedź, która mam nadzieję będzie na końcu odcinka okazuje się wtedy, że dopiero w następnym odcinku się dowiem. Ale nie ma co narzekać, ma to swoje plusy - trzyma w napięciu.