Produkcja, mi sie bardzo podoba chociaz jak to juz ma swoj zwyczaj Telemundo w wiekszosci swoich produkcji wmieszaja motywy narco... W Guerra de Ídolos nie jest inaczej poza glowna tematyka rywalizacji, checi zemsty, walki o slawe za wszelka cene mamy tez watki narco... Od premierowych 2 odcinkow juz minely 3 dni i moge na chwile obecna powiedziec ze fabula tak jest interesujaca, co do obsady to tu juz mozna by polemizowac w tej kwestii bo mamy tu plejade gwiazd wiekszego jak i mniejszego formatu, i tez takich artystow ktorzy na codzien zajmuja sie tylko muzyka dla nich to wlasnie debiut w roli aktora/aktorki. Chwale sobie Erika de la Rosa, Alberto Guerra Sofia Lama, Viviana Serna, Alejandro de la Madrid...Fernando Carrera rowniez za krotki epizodyczny odcinek z udzialem Daniel Elbittar...co do reszty to ciezko mi cokolwiek powiedziec poczekam tak z miesiac by miec lepiej wyrobione zdanie, poniewaz jest zbyt wczesnie bym mogla stwierdzic czy Telemundo dobrze zrobilo tworzac serie muzyczna czy tez moze to byl blad.
Co moge dodac to juz wyrobione opinie innych fanow telemundo moich przyjaciol, dla jednych Guerra de Ídolos to kiepski zart i dla innych tych ktorzy kochaja telemundo nie baczac na wyniki ogladalnosci i dla tej grupy to dobra serie nadajaca powiew swiezosci. Co do negatywnie nastawionych w ich mniemaniu sa przekonani ze Telemundo dosiegla klatwa "telenoveli La Fan" (telenovela z fatalnymi wynikami ogladalnosci) dla mnie to sa czyste dywagacje, bezsensowna niechec do tego co nowe, bo to ta grupa ludzi ktora wiecznie narzeka ze Telemundo tylko tworzy super serie (narco) gdzie przoduje : przemoc, wyuzdane sceny sexu, i rzeczy ktorych dzieci i maloletni telewidzowie nie powinni ogladac, i kiedy Telemundo wychodzi na przeciw ich oczekiwaniom dajac im nowa telenovele/serial muzyczny to ci zamiast podziekowac i cieszyc sie z ogladania to dalej narzekaja i wieszaja psy na produkcji... I wg tej grupki wlasnie Guerra de Ídolos to marna produkcja z fatalna obsada ich zdaniem Maria León nie sprawdza sie w swojej roli, ze Christian Pagan nie nadaje sie na aktora...
Ja cale szczescie zalicze siebie do grona fanow ktorzy bez wzgledu na opinie innych jak serie mi sie podoba to bede ogladac i bronic rekami i nogami zarowno produkcje, telemundo czy tez obsade...
Szczerze polecam Guerra de Ídolos by rozeznac sie i super muzyka ktora sie z przyjemnoscia slucha jak i rowniez oglada na ekranie.