PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96092}

Gumisie

The Gummi Bears
1985 - 1991
7,6 43 tys. ocen
7,6 10 1 42633
7,1 19 krytyków
Gumisie
powrót do forum serialu Gumisie

gumisie:)

użytkownik usunięty

Gumisi to jedna z nielicznych bajek które chętnie bym obejżał nawet dziś. Mam zaledwie 20 lat i wydawałoby się, że bajki to już nie moja sprawa, ale gumisie są naprawde super. Wiem, że mój komentarz nie jest oryginalny i być może banalny, ale tak właśnie sądze. W ogóle to bardzo się dziwię, że TVP nie puszcza takich bajek. Smok Tabaluga, czy żabi reporter zaczynają mnie trochę męczyć i z miłą chęcią obejżałbym Gumisie. Pamiętam jeszcze z dzieciństwa, jak czekałem w niedziele z utęsknieniem na tę bajkę. Nie wspominam już nawet o smerfach, czy maji, bo to już inny temat.
P.S.Jeśli ktoś ma słowa piosenki do Gumisiów (mile widziane polskojęzyczne) proszę o kontakt z adresem :darekis@interia.pl. Z góry dziękuję za pomoc. Cześć.

ocenił(a) serial na 7

_-^(@,@)^-_
Myślę, że będzie to także z pożytkiem dla samego forum :)

Misie harcują, po lesie szarżują
wszędzie ich słychać donośny ich śmiech
zawsze zwycięskie, waleczne rycerskie
każda przygoda zapiera nam dech

Zobacz sam, jak Gumisie skaczą tam i siam
Bo Gumisie cały świat już zna
Gumiś to fajny miś

Abrakdabra to czary i magia
sekretem jest przepis na Gumisiowy sok
Hokus-marokus to czar dawnych pokus
Lecz misie zwyciężą, dla wroga to szok

Zobacz sam, jak Gumisie skaczą tam i siam
Bo gumisie cały świat już zna
Gumiś to fajny miś

użytkownik usunięty

Cześć.Ciesze się że lubisz gumisie.Ja mam 9 lat i też je lubie!!!Ale najbardziej mi się podoba Kubuś Puchatek.Polecam!!!!!Czesc!!!O la.

użytkownik usunięty

Ktoś posiada może chwyty gitarowe do tej piosenki?? jeśli tak to proszę o kontakt: neoniusz7@wp.pl

użytkownik usunięty

Ja mam 13 lat i wstyd się przyznać,ale też lubię Gumisie...:-)

użytkownik usunięty

Cześć.Mam 9 lat i też lubię Gumisie!!!!!Ale najbardziej podoba mi się Kubuś Puchatek!!!!Polecam!!!!Cześć! Ola.

Ja mam znacznie wiecej od Was - coz gdybym nie polubil Gumisiow nie byloby polskiej gumisiowej strony.