PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=281791}

Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów

Star Wars: The Clone Wars
2008 - 2020
7,9 23 tys. ocen
7,9 10 1 23380
7,0 6 krytyków
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
powrót do forum serialu Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów

http://www.youtube.com/watch?v=GY1uKLTWnC4&feature=share

ocenił(a) serial na 7
katedra

No! nareszcie zacznie się coś dziać. Po nudnym, jak dla mnie 4 sezonie (poza epizodami z Maulem). Trailer bardzo mnie zaciekawił, na pewno obejrzeć 5 sezon :)

ocenił(a) serial na 10
Liefather

4 sezon dla mnie był na drugim miejscu głównie za odcinki o legionie 501 i zdrajcy Krellu, wątku zabójstwa Kanclerza przez Cade bane'a oraz finału z zagładą Dathomire i pojedynkiem Grievousa z Assjj Ventress plus ostatni odcinek Kenobi +Ventress vs Savage + Maul. Najlepszy wciąż dla mnie jest sezon 2 z wątkiem Mandalore, Zemsty Boby Fetta na Mace Windu oraz kradzieży Holokronu przez Cade Bane'a/

Ps. Odnośnie 5 sezonu liczyłem na to że Savage i Maula usunie wybraniec. Skoro dał radę Dooku to Maul i Savage który nie ukończył szkolenia nie będą grożniejszym przecinwnikiem od Hrabiego, ale walka Sidiousa z Opressem i jego bratem wychodzi na plus bo Sidious ani razu w tym serialu nie walczył jeszcze.

ocenił(a) serial na 8
rusekolsztyn

5 sezon pewnie będzie najlepszy a mój ranking sezonów

1. 3 sezon - fajne odcinki z tym jak byli w tym innym świecie gdzie był ten dziadek, córka i syn oraz z cytadelą
2. 4 sezon - głównie dzięki odcinkom z Krellem oraz tym jak Kenobi był łowcą nagród
3. 2 sezon - najlepsze odcinki z holokronem i tym jak Boba dokona zemsty na Windu
4. 1 sezon - jak dla mnie zbyt dziecinny

ocenił(a) serial na 6
katedra

Nigdy nie moglem skumac czemu twrocy uzywaja w trailerach oryginalnej muzyki z Gwiezdnych Wojen, a w serialu zawsze slychac jakies nowo skomponowane słabe coś zamiast swietnej muzyki Johna Williamsa ;f

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

A to akurat nie jest tylko i wyłącznie dendencja Gwiezdnych Wojen. W Disneyowskich serialach dorobionych po sukcesie kinowych filmów takze nie ma muzyki z filmów pełnometrażowych, np Timon i Pumbaa, Legenda Tarzana albo Super Baloo.

użytkownik usunięty
katedra

Dzięki za link.
Pozdr.

katedra

Podnieciłem się !! Darth Sidious będzie walczyć z Maulem i Opressem!! OU YEA! mam nadzieję tylko, że nie będę musiał czekać na tą walkę aż do wiosny :(