Powiedzmy, że mają zrobić film/serial z aktorami o wojnach klonów. Scenariusz ten sam to w serialu animowanym jednak macie możliwość wybrać obsadę do tej produkcji. dostajecie wolną rękę czyli Portman nie musi grać Padme itd. Kogo wybralibyście do danej roli?
Asajj Ventress - Julianne Moore
Ahsoka Tano - Dakota Fanning/Christina Ricci
Aayla Secura - Penelope Cruz
Barissa Offee - Emma Watson
Riyo Chuchi - Christina Ricci/Dakota Fanning
Nuvo Vindi - Michael York
Aurra Sing - Nicole Kidman
Anakin Skywalker - Jim Sturgess
Padme - Winona Ryder
Aayla Secura - Penelope Cruz <--- to chyba jakiś żart. Jestem wielkim fanem Secury, ale Penelope Cruz nienawidzę i uważam, że jest przeraźliwie brzydka (i zdecydowanie za stara) - nie wyrażam zgody na to połączenie! :)
Ktoś napisał :) Sprawa nie jest łatwa, zastanawiałem się nad aktorem do roli Bane'a, ale ciężko mi wybrać... Przeszła mi przez głowę myśl, że może do roli Ventress pasowałaby Uma Thurman (może przez "Kill Billa" tak pomyślałem :P).
http://www.leninimports.com/uma_thurman_gallery_34.jpg
przysłoń włosy ręką, czy jakąś kartką i se wyobraź :)
Do Ahsoki zaproponuję Annasophię Robb.
Z bólem serca przyznaje, ze Thutrman jest lepszą kandydatką:D
Jednak to tano poszukałabym dalej. Panna Robb jest dobra jednak nie ma tak dużych oczu:D i jakoś nie mogę wymazać z pamięci jej kreacji z Charlie i fabryka czekoladek:D:D:D
Ze nie można edytować postów;/
Bane: Peter Stormare :D jakoś tak teraz na to wpadłam:D
a co reszty postaci byś nie obsadził??
Obsadziłbym, ale na razie myślałem nad jedną postacią, no, dwiema. Raz, że tak łatwiej, dwa, wymyśliłbym wszystko w jednym poście i temat umarłby śmiercią naturalną - A tak mamy okazję do dłuższej dyskusji. Z panem Stormarem nawet, nawet trafiłaś :)
Na sam koniec proponowałabym żeby zrobic coś na zasadzie:
dwie osoby angażują thurman do roli ventress pnieważ ja z roli moore rezygnuje:D
Nie bardzo rozumiem, o co chodzi jakby, ale się zgadzam. Ba! Nawet więcej, proponuję Edwarda Nortona do roli Pre Vizsly :)
Kocham Edwarda:D:D Więc sie zgadzam. No co do Ventress ja podałam Moore ty Thurman i we dwoje zgadzamy sie na thurman ale pojawi sie ktoś 3,4 i 5 którzy będą za 3 aktorem wiec przegrywamy:D
Ja jeszcze nie doszłam w sumie do 2 sezonu bo maiałam kłopoty z 1 co do obsady;d
ale jeszcze pomyśle:D
aaa no i można zmieniać swoje typy:D
(Pre Vizsla to ten ze straży smierci prawda?)
Kenobi- Janusz Rewiński
Zillo-Ryszard Kalisz
Anakin- Rasiak(to drewno i to drewno)
Windu- koniecznie Waldemar pawlak