Warto oglądać ten serial?
Ma ciekawe odcinki, takie z klimatem, mające to coś?
http://www.filmweb.pl/topic/1014254/Odcinki+i+wra%C5%BCenia.html tu masz wszystko:D Każdy odcinek bez spoilerów:D a jak są to wyraźnie napisane jest SPOILER:D Miłej lektury:D
Kilka dni temu skończyłem oglądać pierwszy sezon, nikt nie odpisywał, ale jako że lubię filmy z serii Star Wars to też obejrzałem.
Serial na prawdę świetny, przez kilka odcinków pierwszych było nieźle, ale potem zrobiło się wyśmienicie.
Po skończeniu sezonu zatęskniłem za światem Star Wars, więc w weekend robię sobie maraton 6 filmów :D
I był.
Niby oglądałem kiedyś te wszystkie filmy, ale byłem dużo młodszy.
Teraz je oglądając wywarły na mnie zupełnie inne wrażenie.
Chyba w następny weekend znów je obejrzę :D
Odcinków z klimatem jest trochę (na przykład: dwa pierwsze odcinki, 1x13,
1x14, 1x15). Kilka jest za to wręcz beznadziejnych, ale nie należy się nimi
przejmować (do takich należą 1x08, 1x12, 1x18), bo reszta jest całkiem
dobra.
I jeszcze jedna uwaga: przed obejrzeniem serialu warto obejrzeć film Wojny
klonów (ten co leciał we wrześniu w kinach). On jest wprowadzeniem do tego
serialu. Poza tym jest trochę brutalniejszy niż serial, a pokazane tam
bitwy mają więcej rozmachu.
Mi się akurat odcinki 1x08 i 1x12 się podobały :D 1x18 średnio, ale też nie był najgorszy.
Ogólnie wiele nie wymagałem więc prawie wszystkie epizody mi się podobały :)
A film obejrzałem po skończeniu pierwszego sezonu.
Może i jest bardziej dynamiczny i lepiej pod względem animacji wygląda
(serial niewiele w tym odbiega), ale ma głupią fabułę i Ashoka jest tu wkurzająca (w serialu jakoś aż taki mi nie przeszkadza, choć mogli kogoś lepszego wymyślić).
zapomnieliście o fantastycznym 1x19 :)
masa walk w kosmosie, świetne efekty i fajna (choć prosta) fabuła
za to zgadzam sie że te odcinki z wirusem (o ile dobrze pamiętam w okolicach 1x16-1x18) były bardzo kiepskie (wszystko dzięki nudnej Padme i okropnemu Jar-Jarowi
A można wiedzieć gdzie oglądacie ten serial?
Ja kiedyś przypadkiem w TV obejrzałam film "Gwiezdne wojny : Atak Klonów". Hayden ;*;*. "Zemste Shitów" pewnie też oglądałam w TV, tzn tylko urywki. Teraz kupiłam Wojne Klonów na dvd. O tym filmie animowanym coś słyszałam. A o tym serialu..trafiłam tu bo w filmografii Matta Lantera jest napisane że użycza on głosu Anakin'owi Skywalker'owi. No i znowu przypadkiem, dosłownie przed chwilą zobaczyłam w Internecie szukając programu TV , że ten serial jest emitowany na Cartoon Network ;P Nigdy nie oglądałam tego programu, same głupie bajeczki :P. A tak z bajek oglądam tylko "6 w pracy" ;P No i "Karol do kwadratu" jest fajny. No .. i ma problem. żeby posłuchać Matta muszę oglądać w oryginalnej wersji językowej (i tak ma szczęście że na Cyfrze + to jest możliwe), ale nie jestem pewna czy są napisy polskie. Właśnie teraz sprawdzałam na jakiejś bajce i napisów brak. Angielski znam tak sobie. Dobrze, jak na mój wiek. Ale i tak lepiej by było z napisami, żebym coś w nim zrozumiała. Ale chyba są powtórki ;D Sprawdziłam w "TO & OWO TV" ;D Hahha to sobie ponagrywam 2 razy te same odcinki tylko po to żeby za drugim (bądź pierwszym) razem rozumieć o co chodzi czyt. obejrzę odcinek w oryginalnej wersji językowej i z dubbingiem ;];]
Dobra, wiem że tego tu nie muszę pisać. I tak nie przeczytacie, a jak tak to spodziewam się oszczerstw i bluzg. xD
Przeczytałem całość, ale nie mam powodów by bluzgać :D
Jak to gdzie oglądamy? W internecie (znaczy pobieramy, bynajmniej ja).
Dziś wszystko jest z internetu :D
Pobierz z neta i możesz oglądać z napisami.
Literki zrobił i będzie robił do dalszych sezonów JediAdam (znany tłumacz, jeden z najlepszych w internecie, sądząc po nicku też fan Star Wars).