Byłem bardzo ciekawy jak wyjdzie długo zapowiadany serial animowany opowiadający o losach republiki w czasie Wojen Klonów. Oceniłem 9/10 ponieważ uwielbiam Gwiezdne Wojny, same TCW są takie sobie: niektóre odcinki są naprawdę ciekawe ale większość bardzo dziecięca (troszkę nie pasuje mi postać Ahsoki), największy minus brak muzyki Williamsa (tylko czasami zmontowane fragmenty). Polecam ten film ale nie mówię że to jakieś Arcydzieło. Fanowi SW powinno się spodobać =)
P.S Szkoda że animowany, wielka szkoda :(
Masz zdecydowaną rację , zbyt bajkowe podejście do S.W.
Moi kumple uważają się za fanów S.W. tylko dlatego bo oglądają serial , a nie widzieli nawet 1 części normalnego S.W.
Pełnometrażowy był lepszy.
A mnie to rybka. Oglądałam starą i nową Trylogię. Jedne filmy mi się podobały inne nie. Z tym serialem jest tak samo. Co do muzyki, Williams jest genialnym kompozytorem ale muzyka Kiner'a bardziej się nadaje do wersji animowanej. Williams jest zbyt poważny.
Ja jestem fanem filmów z logo SW ale serialu animowanego i filmu nie trawię, jakieś zbyt dzieciuchowate, nie pasują mi i w ogóle. A klony to mi się źle kojarzą mimo iż znam fabułę. Może inni fani to przełkną ale ja nie.