Gypsy

2017
6,3 9,1 tys. ocen
6,3 10 1 9056
Gypsy
powrót do forum serialu Gypsy

Na serial trafiłam przez przypadek, ale bardzo mnie wciągnął. Może nie było tutaj jakiejś wielkiej akcji, ale poruszyl on wiele ważnych kwestii, a Naomi Watts zagrała rewelacyjnie! Ale nie wszystko było dla mnie jasne, może pomożecie ;)

1. Asystentka Michaela znalazła w jego szafce zdjęcia z jakąś kobieta. Przez jakiś czas myślałam, że to jego kochanka, ale wiem, że jej nie miał. Więc kto był na tym zdjęciu? Jego była dziewczyna Catherina? Ale po co miałby jej zdjęcie w szafce?

2. Ostatni odcinek. Sidney wchodzi do pokoju Michaela i widzi (przynajmniej powinna) zdjęcie Jean z córką. Następnie jak gdyby nigdy nic wychodzi i zakłada słuchawki. To znaczy, że znała prawdę na temat Jean/Diane? Czy to była tylko poza?

3. Ostatni odcinek. Detektyw wchodzi do dawnego mieszkania Jean. Tam jest zdjęcie matki Jean, które zapewne ona zostawiła specjalnie. Po co? Żeby ją obciążyć? Przecież to się wyda. Wyjdzie, że to jej matka i Jean będzie współodpowiedzialna.

4. Jak oceniacie powód spotkania Jean z byłą pacjentką Mellisa? Jakaś obsesja dotycząca pacjentów? Widać, że Jean nimi manipulowała, choć być może w niektórych przypadkach miała dobre intencje..